Πράσινο πάρτι στη Λαμία, ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την τοπική ομάδα με 5-0

Πράσινο πάρτι στη Λαμία, ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την τοπική ομάδα με 5-0

Ο Παναθηναϊκός με πρωταγωνιστές τους Φώτη Ιωαννίδη και Τάσο Μπακασέτα, οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα, διέλυσε την Λαμία στην έδρα της. Οι πράσινοι σταμάτησαν στα 5 γκολ (0 – 5) και ανέβηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας με την ΑΕΚ να έχει ένα ματς λιγότερο και τον ΠΑΟΚ δύο.

Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα του αγώνα έψαχναν το γκολ για να ανοίξουν την κλειστή άμυνα των αντιπάλων τους. Στο 5’ ο Ιωαννίδης βγήκε από δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Τσέριν δεν μπόρεσε να πλασάρει, η α Στη θέση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού πέρασε ο Βέρμπιτς, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 23’ άνοιξε το σκορ. Ο Ιωαννίδης βρήκε εξαιρετικά τον Λημνιό, αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Βέρμπιτς από κοντά «έγραψε» το 0-1.

Στο 31’ ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ, ο Ακαϊντίν πήρε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος. Στο 36’ ο Ελληνας διεθνής μέσος πέρασε κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη, ο οποίος έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ.

Στο 44’ ο Ιωαννίδης μπήκε από δεξιά, κράτησε τη μπάλα, πέρασε τον Κορνέζο, πάσαρε στον Μπακασέτα ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με διαγώνιο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.

Καταιγιστικός

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικός και από το 54’ μέχρι το 60’ πέτυχε άλλα τρία γκολ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-5.

Στο 54΄ο Μπακασέτας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά με τον Ιωαννίδη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ για το 3-0 του τριφυλλιού.

Στο 57’ ο Μπακασέτας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Βέρμπιτς μπήκε από αριστερά, γύρισε στον Λημνιό, ο οποίος έκανε το σουτ πάνω στον Τζανετόπουλο. Η μπάλα στρώθηκε στον Μπακασέτα που με σουτ έκανε το 4-0 για την ομάδα του.

Στο 59’ ο Τσιλούλης βρέθηκε απέναντι από τον Λοντίγκιν, ο οποίος με τα πόδια αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο επόμενο λεπτό ο Μπακασέτας πέρασε την μπάλα στον Ιωαννίδη κι αυτός με διαγώνιο σουτ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Το 5-0 είναι η μεγαλύτερη νίκη για τους πράσινους στα πλέι οφ.

Στο 83’ και στο 85’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε τα σουτ των Τσιλούλη και Βασιλαντωνόπουλου αντίστοιχα.

Ο Αγγελος Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τζανδάρη, Βέρμπιτς, Γεντβάι.

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ), Νούνιες, Τζανδάρης (62’ Κοντονίκος), Σλίβκα, Λέικ (46’ Μαρτίνεθ), Τσιλούλης, Μάλτσι (77’ Τσούκαλος).

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (63’ Βιλένα), Γεντβάι, Χουάνκαρ (63’ Μλαντένοβιτς), Τσέριν, Αράο, Μπερνάρ (21’ Βέρμπιτς), Λημνιός, Μπακασέτας (63’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (71’ Σπόραρ).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter