Πρέβεζα: Έρευνες στα βουνά για τον 48χρονο που πυροβόλησε τον αδερφό του και τον φίλο του

Πρέβεζα: Έρευνες στα βουνά  για τον 48χρονο που πυροβόλησε τον αδερφό του και τον φίλο του

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Μυρσίνη Πρέβεζας και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος το μεσημέρι πυροβόλησε τον αδερφό του και έναν ακόμη συγχωριανό του τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Τα δύο θύματα 41 και 40 ετών με τραύματα ο ένας στο κεφάλι και ο δεύτερος στην κοιλιακή χώρα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 48χρονος δράστης αμέσως μετά τους πυροβολισμούς έφυγε πεζός από το σημείο του συμβάντος και έκτοτε αναζητείται.

Ο δράστης και το ένα θύμα είναι αδέλφια και στο χωριό κανένας ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά.

Όλα εκτυλίχθηκαν σε κεντρικό σημείο σε μικρή απόσταση από το σπίτι των δύο αδελφών και του καφενείου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι αφορμή για την ένοπλη επίθεση ήταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο. Ο μικρός αδελφός το είχε δανείσει στον ιδιοκτήτη του καφενείου. Ο μεγάλος θύμωσε. Από το σπίτι του πήρε την καραμπίνα και όταν έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν οι άλλοι δύο πυροβόλησε εναντίον τους. Επικράτησε πανικός.

Ο δράστης αμέσως έφυγε πεζός από τον τόπο της συμπλοκής. Έκτοτε αναζητείται. Για την επιχείρηση έχουν μεταφερθεί και οι δύο εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας από την Ηγουμενίτσα και την Άρτα.

Η περιοχή είναι περιοχή είναι πυκνόφυτη και ο δράστης την γνωρίζει πολύ καλά.

Πηγή: thespro.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter