Premier League: Αποφασίζει για το μέλλον του πρωταθλήματος μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε Αρσεναλ και Τσέλσι

Premier League: Αποφασίζει για το μέλλον του πρωταθλήματος μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε Αρσεναλ και Τσέλσι

Μετά τα δύο τελευταία κρούσματα κορονοϊού, αυτά του προπονητή της Αρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα αλλά και του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Χάντσον-Οντόι, η Premier League, συνεδριάζει αυτή την ώρα εκτάκτως στο Λονδίνο για να αποφασίσει αν θα πρέπει να γίνουν οι αγώνες του πρωταθλήματος ή αν θα πρέπει να διακοπεί η διοργάνωση.

H Άρσεναλ ανακοίνωσε πως το ποδοσφαιρικό της κέντρο θα κλείσει για τις επόμενες μέρες, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Μικέλ Αρτέτα, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αναφέρει επίσης πως ο προπονητής της ομάδας βρίσκεται σε καραντίνα, έχοντας την φροντίδα των γιατρών και ζητά από όσους βρέθηκαν σε επαφή μαζί του το τελευταίο διάστημα, να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας τους.

Η Τσέλσι

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ύστερα από τεστ στα οποία υποβλήθηκε και η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Παρασκευής πως όλη η ομάδα των μπλε έχει μπει σε καραντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το προσωπικό της Τσέλσι που ήρθε πρόσφατα σε επικοινωνία με τον παίκτη να τεθεί σε καραντίνα και θα συνεργαστεί με τις υγειονομικές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει πως θα τεθούν σε περιορισμό όλη η πρώτη ομάδα της Τσέλσι, καθώς και το προπονητικό επιτελείο.

Όσοι δεν είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον Κάλουμ θα επιστρέψουν στις δουλειές τους τις επόμενες ημέρες. Εν τω μεταξύ, το κτίριο της ομάδας, ένα από τα αρκετά κτίρια στο προπονητικό μας κέντρο, θα παραμείνει κλειστό. Τα υπόλοιπα κτίρια, το Στάμφορντ Μπριτζ και άλλες εγκαταστάσεις λειτουργούν κανονικά, ενώ ο Χάντσον-Οντόι τα πηγαίνει καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο το συντομότερο δυνατό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter