Premier League: Οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας αποδοκίμασαν με καυστικό πανό το νέο αφεντικό της Νιουκάστλ

Premier League: Οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας αποδοκίμασαν με καυστικό πανό το νέο αφεντικό της Νιουκάστλ

Μπορεί στη Νιουκάστλ να πανηγυρίζουν επειδή την ομάδα τους την αγόρασε μέσω της εταιρίας του (PIF) ο ζάπλουτος Σαουδάραβας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν αλλά οι οπαδοί των άλλων συλλόγων της Premier League έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη για το νέο αφεντικό της Νιουκάστλ.

Μάλιστα στο σημερινό παιχνίδι στο Λόνδίνο με την Κρίσταλ Πάλας οι φίλοι των γηπεδούχων σήκωσαν πανό (φωτο) με το οποίο αποδοκίμασαν με τον πιο καυστικό τρόπο τόσο τον Σαουδάραβα κροίσο, όσο και τον CEO της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς επειδή η Λίγκα αποδέχθηκε την εξαγορά των Ανθρακωρύχων από τον Μπιν Σαλμάν.

Στο πανό απεικονίζεται ο Μπιν Σαλμάν κρατώντας ένα σπαθί με αίματα και τα αρχικά «PIF» (Public Investment Fund) στο ένδυμά του, όπως και ο Μάστερς ο οποίος στέκεται πάνω από μια λίμνη αίματος -με ένα σακούλι αραβικά χρήματα μπροστά του- κάνοντας το σήμα «όλα οκ» με το δεξί χέρι, ενώ στο αριστερό κρατάει τα χρώματα της LGBTQ+ κοινότητας για την οποία οι οπαδοί θεωρούν πως η Λίγκα αδιαφορεί για τα δικαιώματα της.

Στο ίδιο πανό αναγράφονται οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Μπιν Σαλμάν για υποκίνηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου της Washington Post ενώ απεικονίζεται ένας πίνακας με τίτλο «τεστ ιδιοκτησίας» και από κάτω έξι κατηγορίες σε κουτάκια, τα οποία είναι τικαρισμένα. Οι κατηγορίες που προσάπτουν οι φίλοι των «αετών» προς τον νέο ιδιοκτήτη της Νιουκάστλ είναι τρομοκρατία, αποκεφαλισμοί, παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δολοφονίες, λογοκρισία και διώξεις!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter