Premier League: Ολιγοήμερες άδειες, λουκέτα αλλά και προπονήσεις!

Premier League: Ολιγοήμερες άδειες, λουκέτα αλλά και προπονήσεις!

Οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη έχουν σταματήσει τις προπονήσεις καθώς έχουν διακοπεί όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Στην Αγγλία όμως όλα είναι διαφορετικά. Ακόμα και η αντιμετώπιση του κορονοϊού, καθώς υπάρχουν ομάδες που συνεχίζουν την προπόνηση και άλλες που έδωσαν μόλις μια εβδομάδα άδεια στους παίκτες τους!

Ιδού πως έχει η κατάσταση στην Premier League:

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι «κανονιέρηδες» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, την ερχόμενη Τρίτη (24 του μήνα) κι ενώ ο προπονητής της, Μίκελ Αρτέτα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Η τελευταία προπόνηση έγινε την περασμένη Δευτέρα (16/3). Οι παίκτες πήραν τα ατομικά τους προγράμματα και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα (23/3).

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Επιστροφή στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα (23/3).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Τη Δευτέρα (23/3) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στις προπονήσεις. Αν τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

ΓΟΥΛΒΣ: Στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, οι προπονήσεις κράτησαν μέχρι τα μέσα της περασμένης εβδομάδας οπότε και διακόπηκαν. «Μέχρι και την Πέμπτη σίγουρα θα πρέπει να είστε σπίτι σας».

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει εδώ και λίγες μέρες. Στη Μπόρνμουθ θα γυρίσουν ξανά στο γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα, 23 του μήνα.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Σε υποχρεωτική άδεια όλοι. Αν δεν αλλάξει μέχρι σήμερα, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την επιστροφή στη δουλειά.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Μετά την προπόνηση της Δευτέρας (16/3), ο τεχνικός της Μπέρνλι Σον Ντάις ενημέρωσε τους παίκτες πως θα υπάρξει νέα επικοινωνία για να ξεκαθαρίσουν το πότε θα γυρίσουν στο γήπεδο

ΤΣΕΛΣΙ: Από τη στιγμή που ο άσος της ομάδας Χάντσον – Οντόι βρέθηκε θετικός στον ιό την Πέμπτη (12/3), δόθηκε άδεια σε όλους . Οι «μπλε» έχουν τεθεί σε απομόνωση και θα υπάρξει ανακοίνωση την επόμενη εβδομάδα για το πότε θα επιστρέψουν.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Ρεπό οι παίκτες ειχαν μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις και όπως τους είπε ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάθονται μόνο Σαββατοκύριακα!

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Μια εβδομάδα άδεια είχαν οι παίκτες κι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα (23 του μήνα) εκτός αν υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για συνέχιση της άδειας.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Η διοίκηση της Έβερτον ήταν από τις πρώτες που σταμάτησαν όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

ΛΕΣΤΕΡ: Ο Μπρένταν Ρότζερς από την ημέρα που ανακοινώθηκε η αναστολή του πρωταθλήματος, έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές του να παραμείνουν σπίτι τους και να προπονούνται μόνοι τους. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τα πάντα κλειστά στη Λίβερπουλ. Μάλιστα η διοίκηση ανακοίνωσε πως αναβάλλεταικαι το μνημόσυνο για τα θύματα του Χίλσμπορο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Κλειστά όλα από τις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε η διακοπή της Premier League. Δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Οι προπονήσεις έχουν ματαιωθεί και οι παίκτες περιμένουν ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψουν.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΑΛ: Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει και δεν θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος του μήνα.

ΝΟΡΙΤΣ: Η ομάδα έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές να μην προπονούνται και να μην βρίσκονται στο κέντρο του Συλλόγου μέχρι νεωτέρας. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις. Επέστρεψαν τη Δευτέρα σε φουλ πρόγραμμα ενώ έχουν σταματήσει οι προπονήσεις των ακαδημιών μετά από διήμερο ρεπό.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Προπονήθηκαν και την περασμένη Δευτέρα αλλά μετά το τέλος του προγράμματος, ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να μείνουν σπίτι τους και είναι άγνωστο το πότε θα ξαναγυρίσουν σε κανονικό πρόγραμμα. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter