Πρέμιερ Λιγκ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χόρεψε» την Τσέλσι 4-0

Πρέμιερ Λιγκ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χόρεψε» την Τσέλσι 4-0

Kαταιγιστική στο β’ μέρος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού απέφυγε τις… κατοκοπιές του πρώτου ημιχρόνου (δύο δοκάρια η Τσέλσι) συνέτριψε 4-0 τους «μπλε» του Λονδίνου και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» στην πρεμιέρα της στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ

Στο 18′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ράσφορντ που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Ζουμά. Η Τσέλσι πίεσε για την ισοφάριση, έχασε ευκαιρία με τον Μπάρκλει και στο 40’ ο κεραυνός του Εμερσον τράνταξε το δοκάρι του Ντε Χέα. Δοκάρι είχε και στο ξεκίνημα του ματς ο Αμπραχαμ. Στο δεύτερο ημίχρονο και τη στιγμή που η Τσέλσι πίεζε για την ισοφάριση, η Γιουνάιτεντ χτύπησε με δύο γκολ σε τρια λεπτά και ουσιαστικά τελείωσε το ντέρμπι από πολύ νωρίς. Στο 65′ ο Μαρσιάλ έκανε το 2-0 και στο 67′ ο Ράσφορντ κατέβασε άψογα τη μπάλα από μακρινή μπαλιά του Πογκμπά και “εκτέλεσε τον Κέπα για το 3-0. Κερασάκι στην τούρτα το 4ο γκολ στο 81’ που σημείωσε στο ντεμπούτο του ο 18χρονος Τζέιμς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμιναϊ, Πογκμπά, Περέιρα (74’ Τζέιμς), Λίνγκαρντ (86’ Μάτα), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (86’ Γκρίνγουντ).

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Έμερσον, Ζουμά,. Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο (73’ Καντέ), Κόβατσιτς, Μάουντ, Μπάρκλεϊ (58’ Πούλισιτς), Πέδρο, Άμπραχαμ (66’ Ζιρού).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter