Πρεμιέρα για το drive through και το μανικιούρ – Δειλά βήματα για το click away

Πρεμιέρα για το drive through και το μανικιούρ – Δειλά βήματα για το click away

Δειλά είναι τα πρώτα βήματα των καταναλωτών για τη χρήση του click away με τις δύο πρώτες μέρες να παρουσιάζουν αρκετές ανορθοδοξίες, αλλά και προβληματισμό σε κυβέρνηση και ειδικούς για την εφαρμογή του. 

Οι εικόνες που παρατηρήθηκαν με τη δοκιμή ρούχων στην μέση του δρόμου έχει προκαλέσει αναστάτωση για την μη τήρηση των μέτρων με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη να προειδοποιεί ακόμα και με κατάργησε αν συνεχιστούν οι εικόνες αυτές. 

Click away και μετά… drive through

Πριν καλά καλά οι καταναλωτές προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που φέρνει το click away σήμερα Τρίτη κάνει πρεμιέρα και το drive through, με τους πελάτες των εμπορικών καταστημάτων να παραλαμβάνουν τις προπαραγγελίες τους μέσα από το αυτοκίνητό τους στα πάρκινγκ των μεγάλων εμπορικών κέντρων και mall.

Συγκεκριμένα, αφού έχουν κάνει οι πελάτες τις παραγγελίες τους μέσω click away, θα εισέρχονται στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου, κατόπιν ραντεβού κι ένας υπάλληλος θα παραλαμβάνει τον κωδικό της παραγγελίας του από το εκάστοτε κατάστημα. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα παραδίδει το πακέτο στον πελάτη, ο οποίος θα προσέρχεται στον εξωτερικό χώρο με το αυτοκίνητό του.

Τι ισχύει για τα καταστήματα περιποίησης νυχιών

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα Τρίτη και τα καταστήματα περιποίησης νυχιών. Τα κέντρα αισθητικής με υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ σήκωσαν ρολά, καθώς έχουν ωράριο λειτουργίας από 7 π.μ. έως 9 μ.μ, εν μέσω του δεύτερου lockdown που είναι σε εξέλιξη για την αναχαίτιση της πανδημίας από τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Οι ειδικοί όροι λειτουργίας για τις υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ / ΚΑΔ 96.02.13.04 και για τις υπηρεσίες ποδολογίας και καλλωπισμού νυχιών/ ΚΑΔ 96.02.13.05 σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, είναι οι εξής:

Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων

Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.

Τα μέτρα τα οποία θα τηρούνται απαραιτήτως είναι:

Απόσταση μεταξύ θέσεων εργασίας: 2 μέτρα

Ανάπτυξη διαχωριστικού πετάσματος τύπου plexiglass

Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες

Υποχρεωτική χρήση γαντιών μιας χρήσης από το προσωπικό εργασίας

Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7 π.μ. έως 9 μ.μ

Προαιρετική λειτουργία τις Κυριακές, 20 και 27 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το ως άνω ωράριο

Οι επιχειρήσεις με χώρους έως 100 τμ θα εξυπηρετούν μέχρι 4 πελάτες και για χώρους πάνω από 100 τμ θα μπορεί να προστίθεται ένας πελάτης ανά 15 τμ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter