Πρεμιέρα στο Βερολίνο για το «Λόγκαν»

Πρεμιέρα στο Βερολίνο για το «Λόγκαν»

Το τέλος της αγωνίας για τους φαν του «Wolverine» πλησιάζει. Στο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου (9 με 18 Φεβρουαρίου), η τρίτη ταινία με τον Hugh Jackman ως μεταλλαγμένο Λόγκαν θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα.

Μετά την «X-Men Origins: Wolverine» του 2009 και την «The Wolverine» του 2013, στην ταινία «Logan» o Χιουτζ Τζακμαν υποδύεται έναν Wolverine που τον έχουν πάρει τα χρόνια και τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του. Σκηνοθετεί ο Τζειμς Μαγκολντ και δίπλα στον Χιουτζ Τζάκμαν δρουν ο Πάτρικ Στουαρτ και η Ντάφνε Κην. Η ταινία θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ, πριν την είσοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες, στις αρχές Μαρτίου.

Εκτός συναγωνισμού θα προβληθεί και η εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενη «συνέχεια» του «Trainspotting» της κινηματογραφικής μεταφοράς, το 1996, του μυθιστορήματος του Σκωτσέζου συγγραφέα Ίρβιν Γουέλς. Αn και το «T2 Trainspotting» θα έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στις βρετανικές κινηματογραφικές αίθουσες, η προβολή και αυτής της ταινίας στο φεστιβάλ του Βερολίνου χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές ως «παγκόσμια πρεμιέρα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter