Πρετεντέρης: Ο Ταλιμπάν της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ-Πολάκη

Πρετεντέρης: Ο Ταλιμπάν της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά ΣΥΡΙΖΑ-Πολάκη

Μην περιμένετε βέβαια από τον Γιάννη Πρετεντέρη να ασχοληθεί με την αρχειοθέτηση των διώξεων κατά Άδωνη και Αβραμόπουλου για την Novartis. Να ασχοληθεί με την ουσία βέβαια εννοούμε…

Αυτά όλα είναι σκευωρίες των συριζαίων και των αναρχοάπλυτων που κάνουν κακό στη «Δημοκρατία» που ονειρεύεται και μετουσιώνεται στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη με δεκανίκι το ΚΙΝΑΛ που κανονικά θα πρέπει να κάνει ό,τι του λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επίσης μέγας δημοκράτης.

Ο κάποτε πράσινος δημοσιογράφος έχει γίνει τόσο υπερασπιστής του Μητσοτάκη και του τραπεζοεπιχειρηματικού κατεστημένου που αναγκάζεται να τα βάζει και με το ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκη γιατί δεν του κάθεται το όνειρό του που αν τ’άκουγε ο Ανδρέας Παπανδρέου θα σηκωνόταν από τον τάφο του!

Έτσι λοιπόν και σήμερα, στην στήλη του-προπαγάνδα των Νέων με τίτλο «Ευτύχημα» τα βάζει με το ΚΙΝΑΛ που δεν εμφανίζει τόσο φιλομητσοτακική εικόνα (κατά τον ίδιο) και ευτυχώς που εμφανίζεται που και που ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να βάζει τα πράγματα στη θέση του. Οι αγάπες δεν κρύβονται!

Χολή στάζει ο Ιωάννης-Βαπτιστής για τον ΣΥΡΙZA και τον Πολάκη.

Για τον Ιωάννη Πρετεντέρη βεβαίως ο Πολάκης κατέλαβε το βήμα της Βουλής (εννοείται).

Αλλά δεν φτάνει μόνον ως εκεί…

Καλεί τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις από «αυτήν την βρωμερή ιστορία και τους πρωταγωνιστές της» .

Και αν δεν καταλάβατε καλά, η βρωμερή ιστορία είναι η αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis που για τον κ. Πρετεντέρη προφανώς είναι… αντιδημοκρατική σκευωρία.

Και αν κανείς δεν κατάλαβε, σημειώνει:

«Και απλώς όσο παρατείνεται η εικόνα συγχρωτισμού μιας δημοκρατικής αριστερής παράταξης με έναν άθλιο πολιτικό, δικαστικό και δημοσιογραφικό υπόκοσμο βάζουν πολιτικά και ηθικά εμπόδια στον εαυτό τους».

Βέβαια εκφράζει και τη λύπη του που ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε μόνον στα δικά του στελέχη και δεν κάλυψε και τους άλλους (δηλαδή τον Ανδρέα Λοβέρδο…μεταξύ άλλων).
Αλλά τελειώνει με happy end με αναφορά τον Πολάκη:

«Και είναι ασφαλώς ευτύχημα που υπάρχει ο Πολάκης να θυμίζει συνεχώς από τι γλίτωσε η δημοκρατία μας στο πρόσφατο παρελθόν κι από τι πρέπει να φυλάγετε στο προσεχές μέλλον»

Πιο ντεμέκ δημοκράτης και μητσοτακικός… πεθαίνεις!

Που είσαι ΠΑΣΟΚ να δεις τα παιδιά σου!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter