«Πριβέ» η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

«Πριβέ» η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Σε «στενό οικογενειακό κύκλο», αλλά με παρουσία της νέας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, θα γίνει την Πέμπτη στις 11.30 η Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στους Ιάπωνες.

Η παρουσία κοινού στο Καλλιμάρμαρο έχει αποκλειστεί από μέρες, ενώ το ελληνικό σκέλος της Λαμπαδηδρομίας διακόπηκε για τον φόβο του κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν σήμερα, θα πραγματοποιηθεί χορός των Ιερειών που δεν θα ξεπερνούν τις 10 σε αριθμό, καθώς και σύντομη Λαμπαδηδρομία δύο Ελλήνων (Κατερίνα Στεφανίδη και Λευτέρης Πετρούνιας) και 2 Ιαπώνων Ολυμπιονικών, αποκλειστικά εντός του Σταδίου.

Η Τελετή θα καλυφθεί από την ΕΡΤ, από το ιαπωνικό ΝΗΚ, από το Oλυμπιακό κανάλι (OBS), το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑFP και το διαπιστευμένο φωτογραφικό πρακτορείο Eurokinissi, ενώ θα παραστούν και 20 Ιάπωνες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι οι οποίοι θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή Τόκυο 2020.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν μεταξύ 24 Ιουλίου και 9 Αυγούστου και οι Ιάπωνες επιμένουν ότι δεν τίθεται προς το παρόν θέμα αναβολής ή ματαίωσης. Οι σχετικές διαβολεύσεις με τη ΔΟΕ θα συνεχιστούν αύριο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter