Πρίγκιπας Χάρι: Κόβει επισήμως δεσμούς με τη Βρετανία – Έγινε μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ

Πρίγκιπας Χάρι: Κόβει επισήμως δεσμούς με τη Βρετανία – Έγινε μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ
Prince Harry,- Meghan Markle (AP Photo/Rebecca Blackwell)

Ο πρίγκιπας Χάρι με μια κίνησή του κόβει πλέον τους δεσμούς με το Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα, οι ΗΠΑ γίνονται χώρα μόνιμης διαμονής του, τέσσερα χρόνια αφότου εγκατέλειψε το Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι ενημέρωσε τα αρχεία του στις ΗΠΑ για να καταστήσει σαφές ότι δεν ζει πλέον στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, τα αρχεία που δημοσιεύτηκαν από το Companies House για τον «Πρίγκιπα Χένρι Τσαρλς Άλμπερτ Ντέιβιντ Δούκα του Σάσεξ» αναφέρουν ότι «η νέα χώρα/πολιτεία/μόνιμης διαμονής είναι οι ΗΠΑ», ενώ μέχρι πρότινος δήλωνε το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ζευγάρι πήρε τα τελευταία του πράγματα από το οίκημα στο Ουίνδσορ, που μέχρι τότε ήταν η «βάση» τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, από όταν μετακόμισαν στην Καλιφόρνια στις 29 Ιουνίου 2020.

Αυτή είναι και η ημερομηνία που ο Δούκας του Σάσεξ δήλωσε ότι ξεκίνησε να ζει στην Αμερική, σε νέα επίσημα έγγραφα τα οποία είδε η Daily Mail.

Βασιλικοί εμπειρογνώμονες αναφέρουν ότι ο Χάρι είναι βαθιά πληγωμένος από την εντολή του πατέρα του να εγκαταλείψουν με την Μέγκαν την έπαυλη Φρόγκμορ, που ήταν δώρο γάμου από την βασίλισσα Ελισάβετ, με εικασίες ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα διαλέγοντας αυτή την ημερομηνία.

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Ερωτηματικά για την αναθεώρηση του ιρανικού «πυρηνικού δόγματος», που ανέφερε ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης

World Press Photo: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τη Γάζα που κέρδισε το πρώτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό

Το βαθιά σεξιστικό «μυστικό» που κρύβεται στα περισσότερα αυτοκίνητα – Και ευτυχώς αλλάζει

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter