Πριγκίπισσα Ευγενία και Μέγκαν Μαρκλ «κοντράρουν» στα δαχτυλίδια των αρραβώνων τους (Photos)

Πριγκίπισσα Ευγενία και Μέγκαν Μαρκλ «κοντράρουν» στα δαχτυλίδια των αρραβώνων τους (Photos)

Λεφτά υπάρχουν, στους “γαλαζοαίματους” και όχι μόνον! (Photos)

Το δακτυλίδι της πριγκίπισσας Ευγενίας κοστίζει τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με το δακτυλίδι της Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun

Η ανακοίνωση του αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας, εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, τη Δευτέρα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, προκάλεσε συγκίνηση αλλά και αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια, όπως και το σπάνιο δακτυλίδι που της πρόσφερε ο μνηστήρας της.

Το ροζ ζαφείρι padparadscha το οποίο περιβάλλουν 10 διαμάντια μπριγιάν μοιάζει με το δακτυλίδι με το ρουμπίνι που είχε προσφέρει ο πατέρας της, πρίγκιπας ‘Αντριου στη μητέρα της Σάρα Φέργκισον το 1986, όταν της έκανε πρόταση γάμου.

Η 27χρονη Ευγενία ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζέιμς Μπρούκσμπανκ φέτος το φθινόπωρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου τον Μάιο θα τελεστεί και ο γάμος του ξαδέλφου της, πρίγκιπα Χάρι, με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο γάμος της θα επισκιαστεί από τον γάμο της χρονιάς — και η τιμή του δακτυλιδιού της το αποδεικνύει, εκτιμά η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή “Posh Pawn” που αναφέρεται και στις πολύτιμες πέτρες, η τιμή του δακτυλιδιού της Ευγενίας υπολογίζεται στα 140.000 δολάρια, διπλάσια της αξίας του δακτυλιδιού της Μαρκλ. Το δακτυλίδι με τα τρία διαμάντια που φορά η μνηστή του πρίγκιπα Χάρι υπολογίζεται στα 70.000 δολάρια

Η γεμολόγος Ντέμπορα Πάπας, της βρετανικής εταιρίας Prestige Pawnbrokers, δήλωσε στην ηλεκτρονική έκδοση της Sun: “Όπως το δακτυλίδι της μητέρας της, δούκισσας του Γιορκ, και της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, το δακτυλίδι της Ευγενίας με το μεγάλο οβάλ ζαφείρι στο κέντρο του, σίγουρα δεν απογοήτευσε”.

Όσο για το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρη, εκτός από το μεγάλο διαμάντι είναι δεμένο με δύο από τα διαμάντια της προσωπικής συλλογής της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τα διάλεξε ο ίδιος ο Χάρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter