Πριν την Κεραμέως η Αντωνιάδου είχε πάρει βραβείο από την Άννα Διαμαντοπούλου (Video)

Πριν την Κεραμέως η Αντωνιάδου είχε πάρει βραβείο από την Άννα Διαμαντοπούλου (Video)

Πρέπει να είμαστε δίκαιοι γιατί άλλη της είχε πάρει τα πρωτεία στην βράβευση της Ελένης Αντωνιάδου με το τόσο… βαρύ βιογραφικό που την τοποθετεί στον Όλυμπο των ελληνικών προσωπικοτήτων.

Δεν ήταν η πρώτη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που την βράβευσε στο πλαίσιο των βραβείων, «Επιχειρηματικά Βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος».

Όπως μαθαίνουμε η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου με την ιδιότητά της ως προέδρου του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη (μα, που τα βρίσκουν αυτά;) είχε προλάβει και την είχε βραβεύσει στις 17 Μαΐου του 2019 στο πλαίσιο των «Education Leaders Awards!

Διαβάστε επίσης: Από τη NASA στο Άλφα του Κενταύρου: Αλήθειες και ψέματα για την ερευνήτρια Ελένη Αντωνιάδου (Video)

Και όπως διαβάζουμε «η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής απένειμε ειδικά τιμητικά βραβεία σε διακεκριμένες προσωπικότητες με σημαντικές δράσεις στο χώρο της εκπαίδευσης και της έρευνας εντός Ελλάδος αλλά και διεθνώς»…

Μεταξύ αυτών και η Ελένη Αντωνιάδου «επικεφαλής του οργανισμού “Μεταμοσχεύσεις χωρίς Δότες”, που από το 2012 είχε επιλεγεί να είναι ένα από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας της Διεύθυνσης Βιοτεχνολογίας στο εργαστήριο της NASA»

Διαβάζουμε μάλιστα ότι η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, προήδρευσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της κριτικής επιτροπής την οποία αποτελούσαν ακαδημαϊκοί και επιστήμονες διεθνούς κύρους και εκπαιδευτικοί με μεγάλη εμπειρία από τον χώρο της δημόσιας και της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Στο βίντεο που ακολουθεί από τη βράβευση η Ελένη Αντωνιάδου (χρόνος 3:02) παραλαμβάνει την τιμητική διάκριση από την Άννα Διαμαντοπούλου και παίρνει το λόγο:

Στο βίντεο που ακολουθεί από τη βράβευση η Άννα Διαμαντοπούλου μας εξηγεί την κουλτούρα της βράβευσης των αρίστων:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter