Πρίντεζης: «Στην αρχή της χρονιάς δεν είχαμε στόχο το Final Four»

Πρίντεζης: «Στην αρχή της χρονιάς δεν είχαμε στόχο το Final Four»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην συνέντευξη τύπου του Final Four, τονίζοντας ότι είναι προνόμιο για την ομάδα και τον ίδιο να είναι στην τελική φάση της διοργάνωσης και πως ο Ολυμπιακός δούλεψε πολύ σκληρά προκειμένου να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού:.

«Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο για μένα και τον σύλλογο να βρισκόμαστε εδώ, στο Final Four. Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν, δεν είχαμε εξ αρχής ως στόχο ότι θα πάμε στο Final Four. Έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε και να φτάσουμε ως εδώ, κάτι που κάναμε. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος, που μαζί με τους συμπαίκτες μου, είμαι εδώ, σε ακόμη ένα Final Four».

-Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις σερί νίκες σε ημιτελικούς σε Final Four: “Κάποιες φορές συνηθίζουμε να μιλάμε για τις παλιές συμμετοχές σε Final Four. Οι παίκτες όμως ξέρουν πόσο σκληρά έχουν δουλέψει για να φέρουν την ομάδα εδώ. Είμαι τυχερός γιατί έχουμε κι άλλα παιδιά στην ομάδα που έχουν την σχετική εμπειρία, οπότε μπορούμε να δώσουμε κάποιες συμβουλές στους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος όμως πως όλοι ξέρουν τον δρόμο και θα κάνουν το καλύτερο”.

-Για το τι διαφορετικό έχει η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού εν συγκρίσει με τις προηγούμενες: “Κάθε Final Four είναι διαφορετικό. Όσες φορές κι αν έχεις πάει, το δημιουργικό άγχος παραμένει το ίδιο, για να καταφέρεις τον στόχο σου. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να τα καταφέρεις. Ο πρώτος έγινε το 2009, με πολύ μεγάλο προϋπολογισμό. Ο δεύτερος έγινε το 2012 και το 2013 με μια νεανική ομάδα. Ο τρίτος είναι αυτός που έχουμε τώρα, ένα μείγμα παλιών με νέους και άπειρους από τέτοια παιχνίδια αθλητές. Είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter