Πρίσκε: «Δυνατός ο Ολυμπιακός αλλά στην Αντβέρπ θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τον όμιλο»

Πρίσκε: «Δυνατός ο Ολυμπιακός αλλά στην Αντβέρπ θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τον όμιλο»

Η Αντβέρπ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (9/12, 19.45) παιχνίδι στην Αμβέρσα με τον Ολυμπιακό στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο προπονητής της, Μπρίαν Πρίσκε προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, διευκρινίζοντας ότι παρά τον αποκλεισμό (έμεινε 4η στον όμιλο) υπάρχουν κίνητρα για τη νίκη.

«Θέλουμε να τελειώσουμε σωστά και για το καλό του βελγικού ποδοσφαίρου. Είναι απαραίτητο ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο» δήλωσε ο Πρίσκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Η άμυνά μας έχει βελτιωθεί τον τελευταίο μήνα, δεν δίνουμε φάσεις στους αντίπαλους και αν δε δεχτούμε γκολ για πρώτη φορά στον όμιλο θα είναι καλή βάση για τη νίκη, αλλά όχι το παν. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές και θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, αλλά να δούμε και άλλους».

Από πλευράς παικτών την Αντβέρπ στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Αμερικανός αμυντικός Σαμ Βάινς ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Έχουμε τη θέληση για τους πρώτους τρεις βαθμούς νίκης έστω κι αν δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Δεν έχουμε κανένα άγχος και αυτό θα μας διευκολύνει για το στόχο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί την πρώτη θέση του ομίλου μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter