Προαναγγέλλει άρση ανωνυμίας και «σπέρνει» φόβο στο Twitter ο Μπογδάνος

Προαναγγέλλει άρση ανωνυμίας και «σπέρνει» φόβο στο Twitter ο Μπογδάνος

Φόβο σπέρνει ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος δεν δίστασε να απειλήσει δημοσίως χρήστη του Twitter με άρση ανωνυμίας, ακολουθώντας τις πρακτικές του… Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και όχι μόνο.

Νέες απειλές από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, συνεχίζει να ακολουθεί πρακτικές που θυμίζουν «σκοτεινές» εποχές. Αυτή τη φορά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απείλησε με άρση απορρήτου  χρήστη του Twitter, που είχε απαντήσει σε «τιτίβισμά» του για το περιστατικό με την έφοδο της αστυνομίας στην προβολή του Joker. Στο συγκεκριμένο tweet, ο Μπογδάνος είχε βγάλει -ξανά- στη φόρα τα στοιχεία της γυναίκας που είχε καταγγείλει την έφοδο στο «ΑΕΛΛΩ».

Μέσω Twitter, μία γυναίκα απάντησε στον Μπογδάνο με την εξής ατάκα: «κουκούλα να βάλεις», με τον βουλευτή να τονίζει στη συνέχεια: «Κουκούλα φοράς εσύ και το ανώνυμο ακάουντ σου. Έννοια σου όμως. Η ρύθμιση αυτού του πεδίου με αυτόματες άρσεις ανωνυμίας είναι θέμα χρόνου».

Από την πλευρά της, η γυναίκα που δέχθηκε τις απειλές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου απάντησε ως εξής: «Δεν είναι ανώνυμο το ακκάουντ μου. Κι επίσης απειλές δεν χρειάζονται εφόσον ζούμε σε Δημοκρατία κι ελευθερία λόγου έχουμε όλοι. Απλά ως βουλευτή νομίζω δεν σε τιμά αυτό που κάνεις. Δεν έχω δει κανένα άλλο βουλευτή να κάνει κάτι παρόμοιο».

Ακολούθησαν δεκάδες σχόλια, τα οποία κατά πλειοψηφία στάθηκαν απέναντι στις πρακτικές που ακολουθεί ο βουλευτής, οι οποίες, όπως σημείωσε σε απάντησή του ένας άλλος χρήστης, θυμίζουν τα χρόνια των συνταγματαρχών…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter