Προανακριτική: Αν είχε ερωμένη ο Φρουζής ρώτησε τη γραμματέα του ο Κεγκέρογλου!

Προανακριτική: Αν είχε ερωμένη ο Φρουζής ρώτησε τη γραμματέα του ο Κεγκέρογλου!

Αξιοπερίεργη ζέση για την ερωτική ζωή του Κ. Φρουζη επέδειξε στην Προανακριτική Επιτροπή ο Β. Κεγκερογλου, ρωτώντας τη γραμματέα του Mr Novartis αν ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου είχε ερωμένη. 

Μπερδεύοντας την κοινοβουλευτική διαδικασία διερεύνησης της… σκευωρίας Novartis με πάνελ «μεσημεριανάδικου», ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ρώτησε την Μ. Μαραγγέλη αν ο προϊστάμενός της είχε… φιλενάδα.

Εκείνη φέρεται να απάντησε ευθέως στο ερώτημα, λέγοντας πως ο Κ. Φρουζής δεν είχε μία αλλά πολλές και μάλιστα την περίοδο που η σύζυγός του είχε καρκίνο. Υποστήριξε δε ότι ο Mr. Novartis ήταν πατέρας με «τελεκόνφερανς».

Μάλιστα, παρέθεσε ότι είχε στείλει χρήματα μέσα σε κίτρινο φάκελο για να κλείσει το στόμα ερωμένης του. 

Προφανώς, η στόχευση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ δεν ήταν να ενημερωθεί για τα ερωτικά πεπραγμένα του Mr Novartis. Όπως σχολιάζουν κοινοβουλευτικές πηγές, σκοπός του ήταν να απαξιώσει τη μάρτυρα, γεγονός που καταδεικνύεται και από την αποστροφή του όταν η Μ. Μαραγγέλη επικαλούνταν άγνοια σε σειρά ερωτήσεων που δέχτηκε από τον Β. Κεγκέρογλου. «Δεν γνωρίζατε το ένα, δεν γνωρίζατε το άλλο αλλά ήσασταν αποκλειστική γραμματέας του. Τελικά εσείς δεν δουλεύατε σε εταιρία. Σε κωλοχανείο δουλεύατε…» σχολίασε απευθυνόμενος στη μάρτυρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter