Προανακριτική: Αναβάλλεται η κατάθεση Τουλουπάκη

Δεν θα διεξαχθεί η κατάθεση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς στην Προανακριτική, όπως ενημέρωσε η ίδια με επιστολή της προς την επιτροπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ελένη Τουλουπάκη απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της επιτροπής, χαρακτηρίζοντας εκπρόθεσμη την κλήτευση που της επιδόθηκε, ζητώντας να της αποσταλεί νέα προκειμένου να εξεταστεί από την επιτροπή, αφού η ίδια επιθυμεί να καταθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο έγγραφο της η κυρία Τουλουπάκη αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι:

«Για ακόμα μία φορά μου κοινοποιήθηκε εκπρόθεσμα η κλήση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής προκειμένου να προσέλθω και να καταθέσω.

Εκ νέου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη προθεσμία για την επίδοση της κλήσης, η οποία όπως προβλέπεται στο άρθρο 213 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, είναι τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη κατάθεση.

Αιτούμαι όπως με καλέσετε εκ νέου νομίμως, προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.