Προανακριτική Novartis: «Αυτοί είναι οι ανώτατοι εισαγγελείς που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ απορρίπτει»

Προανακριτική Novartis: «Αυτοί είναι οι ανώτατοι εισαγγελείς που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ απορρίπτει»

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική κάνουν λόγο για ένα ακόμη πραξικόπημα τονίζοντας ότι «η πλειοψηφία της Προανακριτικής μετατρέπει μια κοινοβουλευτική επιτροπή σε κομματικό όργανο της ΝΔ».

«Απόδειξη ότι αρνούνται έως και σήμερα να έρθουν και να καταθέσουν ως μάρτυρες ανώτεροι και ανώτατοι εν ενεργεία δικαστικοί όπως πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Προανακριτική ζήτησαν να έρθουν ως μάρτυρες οι επόπτες Αντιεισαγγελεις του Αρείου Πάγου κκ Παπαγεωργίου και Μπρακουματσος καθώς και οι εισαγγελείς Καλουδης και Ζαγοραιος», αναφέρουν.

«Η ΝΔ αρνείται να κανει δεκτό το αίτημα μας αποδεικνύοντας ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η απόκρυψη της αλήθειας. Μετά τις προχθεσινες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το περιεχόμενο εγγράφων του FBI μέσω των οποίων μάθαμε ποιοί γνώριζαν και από πότε ότι υπάρχουν στοιχεία για εμπλοκή πολιτικών προσώπων, για μίζες σε υπουργούς και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αποδεικνύεται ότι το ένα και μοναδικό σκάνδαλο, είναι αυτό της Novartis. Οι “κρυφοί άσσοι” όπως θέλησαν να παρουσιάσουν τα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Αγγελής έβγαλαν και πάλι σκάνδαλο Novartis. Η προσπάθεια δε της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να μας πείσουν ότι δεν ισχύουν αυτα που εύκολα καταλαβαίνει κανείς όταν τα διαβάζει ήταν απλώς γελοία», προσθέτουν.

«Όσα μέσα και αν χρησιμοποιήσει η ΝΔ, τρομοκρατώντας μάρτυρες και εισαγγελείς για να “θάψει ” οριστικά το μεγάλο αυτό σκάνδαλο η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα της το επιτρέψει», καταλήγουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter