Προανακριτική: Ο Φρουζής επιβεβαίωσε το Documento για το δείπνο στήριξης σε Μητσοτάκη

Προανακριτική: Ο Φρουζής επιβεβαίωσε το Documento για το δείπνο στήριξης σε Μητσοτάκη

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής παραδέχθηκε, σε σχετική ερώτηση που του έγινε στην Προανακριτική Επιτροπή, το ότι διοργάνωσε δείπνο στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν εκείνος διεκδικούσε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής βρέθηκε την Πέμπτη ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, καταθέτοντας ως μάρτυρας. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν είχε καμία ενημέρωση ούτε εμπλοκή στο σκάνδαλο Novartis, καθώς αρνήθηκε σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Αναφέρθηκε όμως σε συναντήσεις που είχε με πολιτικά πρόσωπα και υπουργούς, άλλοτε τυχαία, και άλλοτε ως εκ του ρόλου του, δηλαδή από τη θέση του προέδρου του ΣΦΕΕ.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το tvxs.gr, ο Φρουζής παραδέχθηκε ότι διοργάνωσε το προεκλογικό δείπνο στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την περίοδο που εκείνος διεκδικούσε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας στις εσωκομματικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε αποκαλύψει το περασμένο έτος το Documento, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στα e-mail που αντάλλαξε η πλευρά Φρουζή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε το δημοσίευμα του Documento για το δείπνο στήριξης του Φρουζή στον Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter