Προανακριτική: Ο Κεγκέρογλου ενοχλήθηκε που… ο διαβητικός μάρτυρας πάει συχνά τουαλέτα

Προανακριτική: Ο Κεγκέρογλου ενοχλήθηκε που… ο διαβητικός μάρτυρας πάει συχνά τουαλέτα

Μετά την ερώτηση «μεσημεριανάδικου» στην πρώην γραμματέα του Φρουζή για το αν ο Mr Novartis είχε ερωμένη, ο Β. Κεγκέρογλου άφησε να εννοηθεί πως ο μάρτυρας, Φ. Δεσταμπασίδης, πηγαίνει συχνά τουαλέτα για να συνεννοηθεί μέσω του κινητού του για τις απαντήσεις που θα δώσει. Μόνο που το πρώην στέλεχος της Novartis τυχαίνει να είναι διαβητικός!

Όταν ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της Novartis ζήτησε για πολλοστή φορά από το προεδρείο της Επιτροπής άδεια προκειμένου να πάει στην τουαλέτα, ο εισηγητής του ΚΙΝΑΛ τον ρώτησε πονηρά αν πήρε μαζί του και το κινητό του, υπονοώντας προφανώς ότι ο Φ. Δεσταμπασίδης επιδιώκει να συνεννοηθεί δια του κινητού του τις απαντήσεις που θα δώσει.

Τότε, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γ. Μπούγας, παρενέβη εξηγώντας πως ο μάρτυρας έχει πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα πως είναι διαβητικός. Μάλιστα, όπως επισήμαναν στο documentonews.gr καλά ενημερωμένες πηγές, το ίδιο έκανε και χθες ο Φ. Δεσταμπασίδης ενώ περίμενε μόνος του σε αίθουσα παρακείμενη αυτής που συνεδρίαζε η Επιτροπή για να ολοκληρωθεί η κατάθεση της Μ. Μαραγγέλη και να ξεκινήσει η δική του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter