Πρόβα κωλοτούμπας Κυρανάκη για τη στήριξη στον Νίκο Γεωργιάδη

Πρόβα κωλοτούμπας Κυρανάκη για τη στήριξη στον Νίκο Γεωργιάδη

Να προετοιμάσει το έδαφος υπέρ του προκειμένου τελικά να αποποιηθεί κάθε ευθύνη που φέρει για τη στήριξη που παρείχε στον Νίκο Γεωργιάδη στο δικαστήριο επιχειρεί αρκετές ημέρες μετά την καταδίκη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων του «όπλου» του Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μετά τον πανικό και τις εσωκομματικές έριδες που έφερε στην Νέα Δημοκρατία η καταδίκη Νίκου Γεωργιάδη, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης φαίνεται πως τα έχει βρει πολύ σκούρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως κάποιο θύμα που δέχτηκε αδίκως τα χτυπήματα της κυβέρνησης και μερίδας φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, επειδή πήγε σαν ένας οποιοσδήποτε πολίτης να παρακολουθήσει μια δίκη.

Μας λέει ξεκάθαρα ότι δεν ήταν ο μόνος από τη Νέα Δημοκρατία που βρέθηκε στο ακροατήριο (σ.σ καθόταν στην πλευρά φυσικά του Νίκου Γεωργιάδη και συζητούσε μαζί του σε όλες τις διακοπές της δίκης), ρίχνοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο τα πυρά σε άλλα στελέχη του κόμματός του.

«Όσοι πήγαμε από τη ΝΔ, πήγαμε για να δούμε με τα μάτια μας και να ακούσουμε με τα αυτιά μας τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης. Να έχουμε πρωτογενή άποψη και ολοκληρωμένη ενημέρωση… Το ότι από όσους παρευρέθηκαν όμως απλά στο ακροατήριο, στοχοποιήθηκα μόνο εγώ δεν είναι τυχαίο».

Όπως προκύπτει, ο πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ «δίνει» τα άλλα γαλάζια στελέχη που βρίσκονταν στο πλευρό του Νίκου Γεωργιάδη και φυσικά κάθονταν δίπλα του στο ακροατήριο. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι επιθυμεί να πετάξει από πάνω του τη «ρετσινιά».

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του γίνεται πιο συγκεκριμένος, λέγοντας ότι δεν ήταν μάρτυρας υπεράσπισης.

Δεν θέλει και πολύ βαθύτατη ανάγνωση για να καταλάβει κανείς πως «δίνει» με τον πλέον φανερό τρόπο την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που κατέθεσε υπέρ του καταδικασμένου για ασέλγεια συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προσπαθεί να κάνει τους πολίτες να ξεχάσουν τη στήριξη που έδωσε στον Ν. Γεωργιάδη. Άλλωστε, δεν χρειάζεται κάποια επίσημη δήλωση υπέρ του Νίκου Γεωργιάδη για να αποδειχτεί η στήριξη που του παρείχε. Και μόνο η παρουσία του στο δικαστήριο έφτανε. Μια παρουσία που όπως έχει αποκαλύψει το ρεπορτάζ (σ.σ αποκαλύπτει και ο ίδιος με έμμεσο τρόπο) δόθηκε κατόπιν άνωθεν εντολής μέσα από τη ΝΔ.

Διερωτόμαστε. Γιατί ένας νέος πολιτικός όπως αυτός, επέλεξε να υπακούσει στην κομματική εντολή και να συνδέσει το όνομά του με μια τόσο ζοφερή υπόθεση; Γιατί περίμενε τόσες ημέρες για να βγάλει την ανακοίνωση; Γιατί «δίνει» άλλα στελέχη της ΝΔ;

Αυτό που πραγματικά κάνει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι απλό. Βλέπει ότι το πλοίο βουλιάζει και τρέχει να πηδήξει πριν πνιγεί και αυτός. Έπρεπε όμως να σκεφτεί νωρίτερα τις συνέπειες και όχι εκ των υστέρων.

ΥΓ: Τελικά, δεν μας είπε ο κ. Κυρανάκης τί κατάλαβε από τη δίκη που παρακολούθησε. Σε τί συμπεράσματα κατέληξε; Είδε τα πραγματικά στοιχεία της υπόθεσης; Τι κατάλαβε από την απολογία του Νίκου Γεωργιάδη και την καταδικαστική πρόταση – κόλαφο του εισαγγελέα της έδρας;

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κυρανάκη:

https://www.facebook.com/Konstantinos.Kyranakis/posts/1130284173799845?__tn__=-R

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter