Πρόβα με τα όλα της, Άρης- Ατρόμητος 2-1

Πρόβα με τα όλα της, Άρης- Ατρόμητος 2-1

Ήταν ένα φιλικό που τα είχε όλα. 

Ο Άρης νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο σε ένα ματς με πολύ πάθος, ένταση, πολύ τρέξιμο και πρεσάρισμα. Ήταν η ιδανική πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες ενόψει των υποχρεώσεων τους στον β’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε στο 25’ με κεφαλιά-αυτογκόλ του Γούτα. Στο β’ μέρος το ματς πήρε φωτιά και στις λίγες καλές φάσεις που έγιναν ο Φετφατζίδης κέρδισε πέναλτι στο 68’ που εκτέλεσε ο Ιντέγε κι έκανε το 2-0.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει με τον Μανούσο, δύο λεπτά αργότερα όταν με ωραίο πλασέ “κρέμασε” τον Κουέστα.

«Έβγαλα πολλά συμπεράσματα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί, στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα και γίναμε πιο ευέλικτοι. Είναι δύσκολο να είμαστε 100% έτοιμοι αυτή την περίοδο» δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Σάββας Παντελίδης είπε ότι «όσο προχωρούν οι μέρες γινόμαστε καλύτεροι, χωρίς ακόμα να έχουμε φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαστε πάντως στον σωστό δρόμο».

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (56’ Σάσα), Ντιγκινί, Ιντέγε (69’ Ντουάρτε), Τόνσο (76’ Κωνσταντινίδης), Σούντγκρεν, Ματίγια (86’ Μπακούτσης), Φετφατζίδης (69’ Μαρτίνες), Βέλεθ (76’ Δεληζήσης), Κόρχουτ (86’ Τσαγκαλίδης), Ροζ (76’ Σόουζα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Αναστασίου): Μέγιερι (79’ Θεοδωράκης), Ρισβάνης (62’ Κάχιλα), Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (76’ Γαρουφαλλιάς), Χαρίσης (76’ Νάτσος), Ουμπίντες (54’ Ενσικουλού), Ουγκράι (54’ Ρόσα), Μανούσος (79’ Κωτσόπουλος), Βέλλιος (54’ Κορτ)

Με Ντουνάισκα Στρέντα ο Ατρόμητος

Η Ντουνάισκα Στρέντα από την Σλοβακία πήρε πολύτιμο 2-2 στην παράταση από την Κρακόβια στην Πολωνία και χάρις στα δύο εκτός έδρας γκολ πήρε το εισιτήριο για τον β’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ με δύο ισοπαλίες (1-1 το πρώτο ματς) εκεί όπου θα συναντήσει τον Ατρόμητο

Η Κρακόβια προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με τον Λόπες αλλά η Ντουνάισκα με γκολ του Ρονάν στο 47’ έφτασε στο 1-1 κι έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Ραμίρες έκανε το 1-2 δστο 94’ και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να ισοφαρίσουν το ματς στις καθυστερήσεις της παράτασης με τον Πίστσεκ

Η Ντουνάισκα Στρέντα αγωνίστηκε με τους Γιαντλίτσκα, Κόστμα, Σάτκα, Κρούζλιακ, Ντέιβις, Μ. Βίντα, Τσμέλικ (24’ Μπλάκμαν), Ρονάν, Καλμάρ (106’ Ταϊβό), Ντίβκοβιτς (120’ Μπεσκοροβαΐνι), Ραμίρες (99’ Κ. Βίντα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter