Τι θα εξαγγείλει

Πρόβα Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Πρόγευση των …οραμάτων του που ετοιμάζεται να εξαγγείλει από το βήμα του συνεδριακού κέντρου του Βελλιδείου έδωσε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υποσχέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα να την καταστήσει κέντρο των τεχνολογικών εξελίξεων.

Στη διάρκεια τη συνάντησής του με στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα καινοτόμα προγράμματα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως οραματίζεται να δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη ένας πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, παγκόσμια ανταγωνιστικός. Παράλληλα, υποσχέθηκε ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και φορολογικά κίνητρα.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ , που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από νωρίς το πρωί , αυτή την ώρα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανοιχτός στη συνομιλία με πολίτες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.