Πρόβλεψη Πολάκη: «Οι Γερμανοί θα φάνε αμάσητο τον κορσέ της "λιτότητας και της δημοσιονομικής σταθερότητας"»!

Πάντα ο ρους της ιστορίας αλλάζει από ένα «τυχαίο» γεγονός .Που οξύνει την κρίση,τις αντιθέσεις και αναδεικνύει την ανεπάρκεια του υπάρχοντος οικονομικοπολιτικού πλαισίου, σημείωσε ο Παύλος Πολάκης αναφερόμενος στην εμφάνιση του κορονοϊού και τα δραματικά επακόλουθά του. Για να προβεί σε μια σημαντική εκτίμηση, ότι η Γερμανία θα αναγκαστεί να παραβιάσει τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ που με τόση επιμονή προάσπιζε όλα αυτά τα χρόνια.  

Ο Π. Πολάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook: 

«ΓΡΟΙΚΑ ΧΤΥΠΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ,ΓΡΟΙΚΑ ΚΙ ΕΠΑΕ ΚΟΝΤΑ!!!!

Η αλλιώς άρχισαν τα όργανα για να φάνε αμάσητο οι Γερμανοί τον κορσέ της «λιτότητας και της δημοσιονομικής σταθεροτητας» που φόρεσαν στην Ευρώπη...

(Πάντα ο ρούς της ιστορίας αλλάζει από ένα «τυχαίο» γεγονός .Που οξύνει την κρίση,τις αντιθέσεις και αναδεικνύει την ανεπάρκεια του υπάρχοντος οικονομικοπολιτικού πλαισίου.

Προϋπόθεση:η ύπαρξη πολιτικής δύναμης που να διατυπώσει γραμμή για τις άμεσες ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας και σχέδιο για άλλο πλαίσιο.Στην Ελλάδα αυτή η πολιτική δύναμη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!)

Τώρα έχουμε τη μάχη να σώσουμε τους ανθρωπους.Μετα Κορωναϊο ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ !!»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.