Προβλήματα σε πλοία και αεροπλάνα στην Κρήτη λόγω των ισχυρών ανέμων (Video)

Προβλήματα σε πλοία και αεροπλάνα στην Κρήτη λόγω των ισχυρών ανέμων (Video)

Προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην Κρήτη τόσο στα πλοία, όσο και στα αεροπλάνα.

Συγκεκριμένα, με τη συνδρομή ρυμουλκού επιχείρησε να «δέσει» στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβατικό πλοίο το πρωί της Παρασκευής.

Δείτε το βίντεο

Εκτός όμως από τα προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, υπήρξαν προβλήματα και με τις εναέριες μεταφορές.

Σύμφωνα με το neakriti.gr δύο πτήσεις από Αθήνα που ήταν να προσγειωθούν γύρω στις 8 το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου τελικά δεν προσγειώθηκαν και επέστρεψαν στην Αθήνα.

Η ένταση των ανέμων, ήταν τέτοια φθάνοντας τους 35-40 κόμβους, καθιστώντας απαγορευτική την προσγείωση στην πίστα του αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης, με αποτέλεσμα τα αεροσκάφη αν και έφθασαν στο Ηράκλειο, να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με ότι αυτό σημαίνει για τους εκατοντάδες επιβάτες που είχαν σκοπό να φθάσουν στο Ηράκλειο και αναγκαστικά έζησαν μια ταλαιπωρία.

Σε ισχύ έχει τεθεί απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Ρίο-Αντίρριο και Κυλλήνη-Ζάκυνθος.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter