Προβληματισμός στην ΑΕΚ για Καρντόσο

Προβληματισμός στην ΑΕΚ για Καρντόσο

H ΑΕΚ παραπαίει αγωνιστικά, βρίσκεται σχεδόν και με τα δύο πόδια έξω από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μετά την ήττα της από την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ με 3-1 και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του Μιγκέλ Καρντόσο. 

Ο Πορτογάλος προπονητής στο προχθεσινό παιχνίδι παρουσίασε μία ομάδα πολύ κατώτερη των περιστάσεων, δεν έβγαλε καμία αντίδραση μετά το 1-0 και η νίκη των Τούρκων ήταν εύκολη. Στην Ενωση προβληματίζονται για το αν πρέπει να τον στηρίξουν ή αν πρέπει να προχωρήσουν με νέο προπονητή.

Ο Καρντόσο ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με το πώς μπορεί να βελτιωθεί η ΑΕΚ, μετά από τρεις προβληματικές εμφανίσεις, και στην απάντηση του υποστήριξε: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά να παίξουμε. Δεν είμαι ηλίθιος να μην καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά υπάρχει μια έκφραση, «δεν είμαστε αυτό που μας συμβαίνει, αλλά αυτό που κάνουμε γι’ αυτό που μας συμβαίνει». Είμαι σίγουρος, γιατί μίλησα με τους παίκτες, ότι κανείς δεν είναι χαρούμενος. Ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα γιατί δουλεύουμε μαζί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή ότι έχουμε ένα ματς σε 72 ώρες και πρέπει να φτάσουμε στις καλύτερες συνθήκες για να κερδίσουμε. Μην περιμένετε από μένα να χάσω την ενέργεια μου, να αντιδράσω διαφορετικά».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter