Προβοκάτσια στην Αχαΐα καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ

Προβοκάτσια στην Αχαΐα καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ

Προβοκάτσια εις βάρος του, στην Αχαΐα, καταγγέλλει το Κίνημα Αλλαγής! Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, κυκλοφόρησαν ψηφοδέλτια με αλλαγμένη την εγκεκριμένη σειρά των υποψηφίων, με στόχο να βγουν άκυρα.

«Σκοπός της προβοκάτσιας είναι να μειωθεί το εκλογικό ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής και η παράταξη να μην εκλέξει βουλευτή στην Αχαΐα», υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ, για μία περιφέρεια, στην οποία θυμίζουμε ότι είναι υποψήφιοι τόσο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Το ΚΙΝΑΛ εφιστά την προσοχή σε όλους τους φίλους και τα μέλη της παράταξης, να προσέξουν την εγκυρότητα των ψηφοδελτίων και επισημαίνει ότι έγκυρα είναι μόνο όσα ψηφοδέλτια διακινούνται εντός των εκλογικών κέντρων από τον δικαστικό αντιπρόσωπο, όσα διακινούνται από τα επίσημα εκλογικά κέντρα του Κινήματος Αλλαγής και όσα διακινούν οι ίδιοι οι υποψήφιοι του Κινήματος.

Γι’ αυτό, η Χαριλάου Τρικούπη καλεί και τις εφορευτικές επιτροπές να ελέγχουν τα ψηφοδέλτια που δίνουν στους ψηφοφόρους.

Σημειώνεται ότι στα σωστά ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ, τα επώνυμα των υποψηφίων είναι γραμμένα με απόλυτη αλφαβητική σειρά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter