Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου στην ΕΠΟ: «Νεκροθάφτης του ποδοσφαίρου ο Αυγενάκης, γελοιοποιεί την χώρα»

Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου στην ΕΠΟ: «Νεκροθάφτης του ποδοσφαίρου ο Αυγενάκης, γελοιοποιεί την χώρα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ εξαπέλυσε επίθεση κατά του υφυπουργού αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτήρισε “νεκροθάφτη” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Έχουν γίνει βήματα τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος. Συνεχίζει να είναι ημιθανές. Κυρίως δεν είναι ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξένοι διαιτητές, ξένοι ποδοσφαιριστές, επιτροπεία. Φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει τουρκική ομάδα, η Τραμπζονσπόρ που έχει περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα απ’ ότι ελληνικές. Το μόνο που έχουμε ελληνικό είναι η νοοτροπία, αυτή η λανθασμένη νοοτροπία. Που ξεκινάει από τους παράγοντες και φτάνει σε αυτόν τον απίθανο τύπο, τον συγχωριανό μου, τον υφυπουργό», είπε αρχικά ο Τζώρτζογλου, ο οποίος πρόσθεσε: «Το Μητρώο είναι ένας νόμος του κ. Κοντονή το 2016. Ο κ. Κοντονής αντιλήφθηκε ότι ήταν πατάτα και τον άφησε. Και ήρθε τώρα ο Αυγενάκης να τον αλλάξει. Το Μητρώο επιφέρει τρομερά αποτελέσματα και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εδώ δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα είναι στη Β’ Εθνική. Στις βαλκανικές χώρες γνωρίζουν και είναι στην 11η αγωνιστική στη Βουλγαρία η δεύτερη κατηγορία. Με αυτά τα παράλογα που έχει μέσα το Μητρώο.

Αυτός ο απίστευτος τύπος, ο Αυγενάκης, απορώ πως αυτοί που είναι από πάνω του και τον υποθάλπουν. Είναι νεκροθάφτης. Αυτός ο Μιντιομανής τύπος, βγάζει 2.500 φωτογραφίες την ημέρα. Πιο πολλές φωτογραφίες βγάζει αυτός από την Πισπιρίγγου. Μεγαλύτερη τηλεθέαση έχει ο Λευτέρης απ’ ότι έχει το Survivor και ο Σασμός! Σε αυτόν τον άνθρωπο έχει παραδοθεί το ελληνικό ποδόσφαιρo».

Και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κατέληξε: «Ο υφυπουργός δεν πήγε ποτέ του στο γήπεδο. Στα 30 του πρωτοπήγε σε γήπεδο, σε μία συναυλία του Ρουβά! Είναι ποδοσφαιρικά αναλφάβητος, αγράμματος. Συνεχώς είναι εκτός τόπου και χρόνου. Πελαγοδρομεί ανάμεσα στο κενό και το τίποτα και χωρίς σχεδιασμό προχωράει από τη μία τροπολογία στην άλλη. Δυστυχώς ο κ.Αυγενάκης δεν αντιλαμβάνεται το γενικό συμφέρον και τις λαχτάρες των μικρών παιδιών στα χωριά. Τι θα έλεγε σε αυτά τα παιδιά που δεν τα αφήνει ο δήμαρχος να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος αυτός εκθέτει και γελοιοποιεί τη χώρα μας στο εξωτερικό. Έχει κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο λούνα παρκ. Είναι ο τύπος του αποφασίζομεν και διατάζομεν. Με υποκρισία. Και τολμώ να πω ότι ανάλογη είναι και η υποκρισία εκείνων που είναι πάνω απ’ αυτόν. Έπρεπε να του πουν πάρε μία κόκκινη κάρτα και πήγαινε σπίτι σου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter