Πρόεδρος Κοινότητας Βιλίων: Επιχειρησιακό μπάχαλο στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς

Πρόεδρος Κοινότητας Βιλίων: Επιχειρησιακό μπάχαλο στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς

Σε έξαλλη κατάσταση ο πρόεδρος της κοινότητας Βιλίων Κώστας Μαρκυνόρης κατήγγειλε ότι συνεχίζει ακόμη και σήμερα τέταρτη ημέρα που η καταστροφική πυρκαγιά μαίνεται στην περιοχή να μην υπάρχει κανένας συντονισμός ενώ ο ένας αρμόδιος πετάει το μπαλάκι στον άλλο αρμόδιο.

Ο κ. Μαρκυνόρης έκανε λόγο για πλήρη αποτυχία των επιτελών περιγράφοντας απίστευτα περιστατικά με τους αρμοδίους για την κατάσβεση να μην μιλούν μεταξύ τους, να μην έχουν κανένα συντονισμό και να μην έχουν ακόμα και χαρτογράφηση της περιοχής με αποτέλεσμα όπως είπε να μην ξέρουν ούτε ένα δρόμο.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Βιλίων, κατήγγειλε ότι στις συζητήσεις με τους επιτελείς ο ένας πέταγε το μπαλάκι της αρμοδιότητας στον άλλο με αποτέλεσμα να μην γίνεται τίποτα.

«Δεν έχουν επαφή οι επιτελείς όλοι δήλωναν αναρμόδιοι. Ο ένας παρέπεμπε στον άλλο. Δεν είναι δικός μου ο τομέας πηγαίνετε αλλού μου έλεγαν» περιέγραψε σε υψηλούς τόνους το απίστευτο επιχειρησιακό μπάχαλο ο Κώστας Μαρκυνόρης.

Πρέπει όλοι να καταλάβουν, είπε ότι έφυγε η φωτιά από τα Βίλια, πέρασε στους οικισμούς της Μάνδρας και μετά τους έφυγε και γύρισε πάλι προς τα Βίλια διανύοντας πέντε χιλιόμετρα το πύρινο μέτωπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της κοινότητας Βιλίων με δηλώσεις του και την Τετάρτη επεσήμανε το φιάσκο των επιτελών λέγοντας χαρακτηριστικά «εδώ γίνεται καταστροφή, η ανικανότητα στο μεγαλείο της».

να σημειωθεί ότι αντίστοιχες καταγγελίες είχαν γίνει και από κατοίκους τις περιοχής της Βαρυμπόμπης και των Αφιδνών κατά τη διάρκεια της επίσης καταστροφικής πυρκαγιάς που εξαφάνισε το δάσος της Πάρνηθας λίγες ημέρες νωρίτερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter