Νέες καταγγελίες

Πρόεδρος ΠΕΝΕΝ: «Σε 18 λεπτά βυθίστηκε το Αγία Ζώνη 2 - Πρόχειρα μπαλωμένα ρήγματα στο μηχανοστάσιο»

Σε νέες καταγγελίες αναφορικά με την κατάσταση του «Αγία Ζώνη 2» προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, Αντώνης Νταλακογιώργος.

Μιλώντας στον Real FM ανέφερε ότι το πλοίο βυθίστηκε σε 18 μόλις λεπτά, ενώ κατήγγειλε ότι στο μηχανοστάσιο υπήρχαν ρήγματα πρόχειρα μπαλωμένα για να καλυφθούν οι τρύπες.

«Την ώρα που υπήρξε η εισδοχή των υδάτων στο μηχανοστάσιο, το πλήρωμα ήταν μόνο δύο από τα έντεκα άτομα, οι εννέα δεν ήταν στο πλοίο, το επισημαίνουμε και αυτό» ανέφερε ο κ. Νταλακογιώργος τονίζοντας ότι «χρειάζεται να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος ώστε να διευκρινιστούν οι αιτίες βύθισης του πλοίου».

Διερωτήθηκε δε τι θα γινόταν σε περίπτωση που ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβαινε με ένα μεγάλο δεξαμενόπλοιο.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι σε καταγγελία της που προκάλεσε αίσθηση η ΠΕΝΕΝ προχωρούσε σε καταγγελίες-φωτιά αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το «Αγία Ζώνη 2», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι επρόκειτο για ένα υπερήλικο πλοίο με μπαλώματα στο μηχανοστάσιο, ενώ στη θέση τους βρίσκονταν μόλις 2 από τα 11 άτομα του πληρώματος.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.