Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Ασθενής που πέθανε δεν αντιμετωπίστηκε ως κρούσμα κορονοϊού

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Ασθενής που πέθανε δεν αντιμετωπίστηκε ως κρούσμα κορονοϊού

Ερωτηματικά προκαλεί η αποκάλυψη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ότι ένας 87χρονος που πέθανε στο Θριάσιο διαγνώστηκε με κορονοϊό λίγες ώρες πριν τον θάνατό του με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζεται σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του ως κρούσμα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος ήταν να εκτεθούν ασθενείς και προσωπικό του νοσοκομείου στον κορονοϊό. 

Ανησυχία πάντως δεν φαίνεται να υπάρχει και για τους συγγενείς του 87χρονου καθώς δεν τον επισκέπτονταν στο νοσοκομείο λόγω της καραντίνας.

«Νοσηλευόταν από τις 31 Μαρτίου χωρίς να αντιμετωπίζεται ως περιστατικό κορονοϊού. Εκτέθηκαν ασθενείς και όλο το προσωπικό της παθολογικής κλινικής. Φαίνεται ότι οι συγγενείς του ήταν σε καραντίνα και δεν τον επισκέπτονταν στο Νοσοκομείο. Γίνεται ανίχνευση και εργαστηριακός έλεγχος σε προσωπικό και ασθενείς. Ανάγκη σε όλους τους ασθενείς που εισάγονται στα νοσοκομεία να γίνεται εργαστηριακός έλεγχος για κορονοϊό. Πολλές φορές ξεγελάνε με τα συμπτώματα. Γι΄ αυτό πρέπει να υπάρχει σε επάρκεια υγειονομικό υλικό σε όλα τα τμήματα και τις κλινικές των νοσοκομείων», τονίζει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, σύμφωνα με το Εθνος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter