Πρόεδρος UEFA: Καμία απόφαση για την παρουσία κόσμου σε Champions και Europa League

Πρόεδρος UEFA: Καμία απόφαση για την παρουσία κόσμου σε Champions και Europa League

Τον αποψινό τελικό του Σούπερ Καπ στη Βουδαπέστη ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Σεβίλλη θα παρακολουθήσουν 16.000 θεατές και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με δηλώσεις του υπεραμύνθηκε της απόφασης για την παρουσία φιλάθλων, ενώ ανέφερε ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση για επιστροφή του κόσμου τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Το ευκολότερο πράγμα θα ήταν να μην κάνουμε τίποτα και να περιμένουμε. Όταν δεν κάνεις τίποτα αποφεύγεις τα λάθη. Έτσι όμως τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Θέλουμε να φέρουμε την ελπίδα με την παρουσία του κόσμου στο Σούπερ Καπ», δήλωσε ο Τσέφεριν, ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη τίποτα για την παρουσία οπαδών στα μελλοντικά ευρωπαϊκά ματς σε Champions League και Europa League. Οι οπαδοί είναι απαραίτητο κομμάτι του ποδοσφαίρου. Δουλεύουμε μέρα-νύχτα γι’ αυτό το θέμα».

Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισε επίσης ότι οι πέντε αλλαγές για κάθε ματς θα ισχύσουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στην Ουγγαρία η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και γι’ αυτό η γερμανική κυβέρνηση έδωσε οδηγία στους οπαδούς της Μπάγερν να μην επισκεφθούν την Βουδαπέστη για το Super Cup λόγω του υψηλού κινδύνου μετάδοσης του κορονοϊού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter