«Προειδοποίηση» Αντώναρου σε Πέτσα – Άδωνι: «Όλοι είναι αναλώσιμοι σε ένα κυβερνητικό σύστημα»

«Προειδοποίηση» Αντώναρου σε Πέτσα – Άδωνι: «Όλοι είναι αναλώσιμοι σε ένα κυβερνητικό σύστημα»

Με αφορμή την ασπίδα προστασίας στον Άδωνι Γεωργιάδη που ύψωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και τη δικαιολόγηση των… εξάρσεών του υπουργού Ανάπτυξης, ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, έκανε την δική του παρέμβαση. 

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook εμμέσως πλην σαφώς προειδοποίησε πως «όλοι είναι αναλώσιμοι κι αντικαταστήσιμοι σε ένα κυβερνητικό σύστημα ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Κι όσοι προσπάθησαν να αγνοήσουν αυτόν τον κανόνα στο παρελθόν φάγανε τα μούτρα τους».

Αναλυτικά η ανάρτησή του: 

«Επειδή έχω μεγάλη πείρα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ας διευκρινίσω το αυτονόητο: Ενας κυβερνητικός εκπρόσωπος υπερασπίζεται φυσικά κατ’ εντολήν του πρωθυπουργού, κάθε μελος της κυβερνησης ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ. Δεν μπορει και δεν του επιτρεπεται να πει ο τιδήποτε άλλο. Γιατι; Μα για ένα πολύ απλό λόγο: Ενα απο τα απόλυτα προσωπικά δικαιώματα πιυ διαθέτει κάθε πρωθυπουργός και ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκχωρεί είναι να αποφασίζει Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ πότε και ποιο μέλος της κυβερνησης ΤΟΥ θα αντικαταστήσει. Κι αυτό γιατι μια βασική αρχή διακυβέρνησης που ισχύει ( αν και δεν αναφέρεται συχνά δημόσια για ευνόητους λόγους ) είναι ότι όλοι ειναι αναλώσιμοι κι αντικαταστήσιμοι σε ενα κυβερνητικό σύστημα ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Κι όσοι προσπάθησαν να αγνοήσουν αυτον τον κανόνα στο παρελθόν φάγανε τα μούτρα τους.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter