Προειδοποίηση ακροδεξιών της ΝΔ προς Μητσοτάκη για εκλογική συντριβή

Προειδοποίηση ακροδεξιών της ΝΔ προς Μητσοτάκη για εκλογική συντριβή

Ούτε τη Νέα Δημοκρατία, ούτε τους ψηφοφόρους της ίδιας ιδεολογικής του βάσης πείθει πλέον ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την ακροδεξιά του κόμματός του να ανεβάζει τους τόνους και να προειδοποιεί για προεκλογική συντριβή.

Σε νέα άρθρο στην ιστοσελίδα που τους εκφράζει, το antinews.gr -με τίτλο «Βαδίζοντας στο άγνωστο με το βλέμμα στραμμένο στην εκλογική συντριβή» – τον προειδοποιούν για εκλογική συντριβή και σημειώνουν πως οι επικοινωνιακές «αμερικανιές» των γκουρού του κλάδου (σ.σ. αναφέρονται στον Σταν Γκρίνμπεργκ) δεν περνάνε στα Βαλκάνια.

Χαρακτηρίζουν την συνέντευξή του στη ΔΕΘ ως… βορειοκορεατικής έμπνευσης και παραπλανητική και ότι προσπάθησε να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε μια προσπάθεια να αποφύγει την εκλογική συντριβή.

Σημειώνουν επίσης πως το κύμα οργής άρχισε να φουσκώνει στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη και τον προειδοποιούν ότι μπορεί να έχει ανάλογο πολιτικό τέλος όπως ο ΓΑΠ (σ.σ. Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου).

Αλλά σημειώνουν και την άποψή τους για την πράσινη ανάπτυξη» που διατυμπανίζει ο Κυριάκος Μησοτάκης:

«Εντούτοις, ακόμη κι αν ο Μητσοτάκης αποφύγει τα παραπάνω, εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένος να κάνει εκλογές μέσα στο ΄22.

Διότι από το ’23, τέρμα οι δημοσιονομικές ελευθερίες.

Ήτοι… επιστροφή στο μνημονιακό μέλλον μέσω κάλυψης των ελλειμμάτων και λιτότητας.

Μια δυστοπία η οποία δεν γίνεται να αποτρέψει το περιβόητο ταμείο ανάπτυξης, καθώς όπως έχουμε πολλάκις γράψει, τα εν λόγω κονδύλια ήδη τα έχουν αρπάξει οι γνωστοί-άγνωστοι νταβατζήδες, ως αντάλλαγμα για να λιβανίζουν νυχθημερόν τον Μητσοτάκη.

Δεν νομίζουμε ότι η μεταμφίεση εν μια νυκτί ακραιφνών πετρελαιάδων σε οπαδούς της πράσινης απάτης, να αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το μεταξύ τους αλισβερίσι.

Συνεπώς το μάρμαρο θα πληρωθεί πάλι από τον λαό.

Όπως γίνεται άλλωστε κατά κόρον στην Ελλάδα των μνημονίων.»

Διαβάστε όλο το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr: 

Βαδίζοντας στο άγνωστο με το βλέμμα στραμμένο στην εκλογική συντριβή

Τελικά αποδείχτηκε ότι οι… όμορφοι fake ηγέτες, όμορφα καίγονται.

Κι ας ακριβοπληρώνουν Αμερικανούς γκουρού της επικοινωνίας, οι οποίοι τους χαντακώνουν έτι περαιτέρω καθότι οι αμερικανιές δεν παίρνανε στα Βαλκάνια.

Αυτά παθαίνουν δυστυχώς όσοι βαυκαλίζονται ότι δύναται να αντικατασταθεί η πολιτική με τον -κατά Καραχάλιο- επικοινωνισμό.

Πάντως όσοι δεν πέσανε θύματα της προβοκατόρικης-παραπλανητικής-βορειοκορεατικής συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ ο Κουλ Μητσ-Ουνγκ (του γένους των Παπατζούνγκ), θα αντιλήφθηκαν ότι ο… παραλίγο μεγάλος τιμονιέρης κυριολεκτικά βρίσκεται σε καθεστώς απόλυτου εγκλωβισμού.

Και προσπαθεί έχοντας πλέον στη φαρέτρα του μονάχα φύκια για μεταξωτές κορδέλες, να τα πουλήσει στους εναπομείναντες χαχόλους-εν δυνάμει ψηφοφόρους, μήπως και αποφύγει την εκλογική συντριβή.

Κάτι που καταδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός της μάταιης επιχείρησης χαϊδέματος των αυτιών της νεολαίας με γελοίες και κούφιες υποσχετικές εν είδει δωροδοκίας.

Προφανώς οι μετρήσεις που κρατούν στα χέρια τους οι ά(χ)ριστοι του Μαξίμου, δείχνουν ότι στη νεολάια ο ΜΓ επιεικώς επικρατεί του ΚΜ.

Κάτι που ενδεχομένως ισχύει και για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, διαφορετικά δεν θα τον έβαζαν να διατρανώσει ότι η Ελλάδα αλλάζει.

Ίσως οι μητσοτακικοί φωστήρες να έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα αναστενάζει με τα δεινά που της προκάλεσαν, εξ ου και το συγκεκριμένο σύνθημα (βγαλμένο από το σημιτικό παρελθόν, του οποίου τα ορφανά συνεπικουρούν τους ά(χ)ριστους στο… θεάρεστο έργο τους), μπας και ξεγελάσουν τον καθημαγμένο λαό με μια «ομόηχη» λέξη.

Μακάρι… νεοφιλελεύθερα αδέρφια να μπορούσατε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα με τις άθλιες επικοινωνιακές πομφόλυγες, οι οποίες όχι μόνο δεν πρόκειται να απεγκλωβίσουν τον… στο παρατσάκ Μωυσή από τα τραγικά αδιέξοδά του, αλλά θα εντείνουν περισσότερο το κύμα οργής που άρχισε να φουσκώνει στην κηδεία του Θεοδωράκη.

Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.

Το ζητούμενο ωστόσο, όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, είναι αν θα καταφέρετε να πάτε σε εκλογές μπας και αποφύγετε τα χειρότερα ή αν θα έχετε ανάλογο τέλος με του ΓΑΠ.

Μάλλον έτσι εξηγείται η αγωνία του ηγέτη σας να σπεύσει να εκβιάσει τον λαό εν μέσω παροχολογίας, πως είτε θα τον καταστήσει εκ νέου αυτοδύναμο ή η χώρα θα οδηγηθεί στο χάος.

Μανία αυτό το παιδί να… καρφώνεται. Τίποτα δεν πήρε από την πονηράδα του πατέρα του;

Καλό είναι να αλλάξει τακτική, για να μην καταλήξει δεμένος χειροπόδαρα, σαν κάποιους άλλους που πορεύονταν με αντίστοιχους εκβιασμούς.

Σε κάθε περίπτωση, πολύ φοβούμαστε ότι η κατάσταση πλέον για τους ά(χ)ριστους είναι μη αναστρέψιμη.

Και ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Είτε από κάποιο τυχαίο συμβάν απόρροια της απύθμενης… επιτελικής ανικανότητας, είτε από την απώλεια της δεδηλωμένης αν τελικά βγουν από τον πάγο τα… σκοπιανά μνημόνια (υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην περιοχή για κλείσιμο των εκκρεμοτήτων ώστε να επισπευσθεί η ευρωπαϊκή ένταξη των ενδιαφερόμενων κρατών, η οποία ίσως αυξήσει την ήδη υφιστάμενη πίεση στον Μητσοτάκη σχετικά με τις «ελληνικές εκκρεμότητες»), είτε από μια πιθανή λαϊκή έκρηξη ένεκα του οικονομικού τέλματος εξαιτίας της ισοπεδωτικής διαχείρισης της κορονοκρίσης.

Εντούτοις, ακόμη κι αν ο Μητσοτάκης αποφύγει τα παραπάνω, εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένος να κάνει εκλογές μέσα στο ΄22.

Διότι από το ’23, τέρμα οι δημοσιονομικές ελευθερίες.

Ήτοι… επιστροφή στο μνημονιακό μέλλον μέσω κάλυψης των ελλειμμάτων και λιτότητας.

Μια δυστοπία η οποία δεν γίνεται να αποτρέψει το περιβόητο ταμείο ανάπτυξης, καθώς όπως έχουμε πολλάκις γράψει, τα εν λόγω κονδύλια ήδη τα έχουν αρπάξει οι γνωστοί-άγνωστοι νταβατζήδες, ως αντάλλαγμα για να λιβανίζουν νυχθημερόν τον Μητσοτάκη.

Δεν νομίζουμε ότι η μεταμφίεση εν μια νυκτί ακραιφνών πετρελαιάδων σε οπαδούς της πράσινης απάτης, να αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το μεταξύ τους αλισβερίσι.

Συνεπώς το μάρμαρο θα πληρωθεί πάλι από τον λαό.

Όπως γίνεται άλλωστε κατά κόρον στην Ελλάδα των μνημονίων.

Επειδή λοιπόν για ευνόητους λόγους ο Μητσοτάκης πρέπει να αποκρύψει τη δυσάρεστη αυτή πορεία, υποχρεωτικά θα πατήσει το προεκλογικό κουμπί μέσα στο ’22.

Όπου το αποτέλεσμα της κάλπης, όχι μόνο δεν θα τον βγάλει πάλι αυτοδύναμο, αλλά θα δει και τι σημαίνει να κοροϊδεύεις τη δεξιά (κυβιστήσεις των Πρεσπών, επαπειλούμενο ξεπούλημα του Αιγαίου, εγκληματικό μπόλιασμα που εξωθεί στον αφανισμό του έθνους), για να παλινορθώσεις τη δόλια αγία οικογένεια παρέα με τα πεινασμένα λιμά του εκσυγχρονισμού.

Κυριάκο, για παν ενδεχόμενο, πες στον γελαδάρη που συνάντησες… τυχαία τις προάλλες να σου στείλει από τώρα στο Μαξίμου το άλογό του.

Το πιάσατε θαρρούμε το υπονοούμενο.

ΥΓ-1. Η κοινή εμφάνιση Καραμανλή-Σαμαρά στη ΔΕΘ (ανέλπιστο για όσους γνωρίζουν το παρασκήνιο), φανερώνει το ποσό… καυτή θα είναι η… πίτσα που θα φάνε οι ά(χ)ριστοι τη βραδιά -αν δεν έχουν πέσει μέχρι τότε- των εκλογών (μπούμερανγκ το απαράδεκτο μπούλινγκ που έκαναν τα κολεγιόπαιδα το ’19).

ΥΓ-2. Πίστεψε ο γόνος ότι θα τους στείλει μια ώρα αρχύτερα για τσάι κι αυτοί θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια.

…. Μπρρρ που θα έλεγε κι ο γελαδάρης αν δεν τον είχε… στημένο ο Stan.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter