Προεκλογική αμνησία Βρούτση για τις 120 δόσεις – Ξαφνικά δε θυμάται τι έλεγε (Video – Audio)

Προεκλογική αμνησία Βρούτση για τις 120 δόσεις – Ξαφνικά δε θυμάται τι έλεγε (Video – Audio)

Πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός αλλάζουν οι απόψεις του Γιάννη Βρούτση για τις 120 δόσεις. Άλλωστε την συνήθεια της κωλοτούμπας την έχουν υιοθετήσει αρκετά «γαλάζια» στελέχη.

Βέβαια ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, κ. Βρούτσης ίσως και να αντιμετωπίζει συμπτώματα προεκλογικής αμνησίας. Μόλις μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του για τις 120 δόσεις στο 12ο Insurance Conference, ο κ. Βρούτσης μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για να βάλει ένας τέλος -όπως είπε- στη… «χυδαία προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας» από το ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τις 120 δόσεις.

Διαβάστε επίσης: «Όχι» της ΝΔ σε ρυθμίσεις αλλά και στις 120 δόσεις – Υπονομεύουν την οικονομία λέει ο Βρούτσης

«Η ρύθμιση των 120 δόσεων όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά θα ενισχυθεί από τη ΝΔ. Πρόκειται για μια χυδαία προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αλλοιώνει την πραγματικότητα, παρά την βαριά ήττα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης και συνέχισε:

«Είμαι ο μικροεισηγητής του νομοσχεδίου, όχι μόνο υπερψήφισα τη ρύθμιση των 120 δόσεων ως ΝΔ, αλλά έκανα και κριτική γιατί δεν την έφεραν και πιο μπροστά και την άφησαν παραμονή εκλογών. Είπα ότι είναι τόσο αναγκαία και επιβεβλημένη όσο ποτέ. Γιατί υπάρχει μια θηλιά στο λαιμό όλων των πολιτών που επιβάλλεται να έρθει αυτή η αλήθεια των 120 δόσεων». 

Ακούστε τα όσα είπε μία ημέρα μετά το συνέδριο στο Πρώτο Πρόγραμμα

Όταν ο δημοσιογράφος του διαβάζει επακριβώς τα όσα είχε δηλώσει ο κ. Βρούτσης στις 28 Μαΐου στην ομιλία του στο συνέδριο πως: «Η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως κάθε ρύθμιση, υπονομεύει την εθνική οικονομία, αλλάζει την κουλτούρα των πληρωμών και όσον αφορά στον υγιή ανταγωνισμό γίνεται τροχοπέδη για τις συνεπείς επιχειρήσεις και το συνεπή πολίτη» έσπευσε να απαντήσει όλο απορία «Δεν ξέρω που βρήκατε αυτό το κείμενο…».

Ακούστε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην ομιλία του στο συνέδριο 

_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter