Προελαύνει η Σάκκαρη στο Τέξας

Προελαύνει η Σάκκαρη στο Τέξας

Στα ημιτελικά των WTA Finals προκρίθηκε με εκπληκτική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε χωρίς απώλειες την Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα (που αγωνίζεται ως «ουδέτερη») και εξασφάλισε το εισιτήριο για την τετράδα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του Ομίλου της: 6-2, 6-4, σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της για την πρώτη φάση, όπου θα κριθεί η πρωτιά του Ομίλου, η αήττητη Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ, νούμερο 2 στον Κόσμο, τη νύχτα της Παρασκευής. Η Ζαμπέρ νίκησε την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα  με 1-6, 6-3, 6-3. Οι αγώνες γίνονται στο Φορτ Ουόρθ του Τέξας.

Στην πρεμιέρα του άλλου Ομίλου, η Πολωνέζα Ίγκα Σβιότεκ (κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης) νίκησε την «ουδέτερη» Ρωσίδα Ντάρια Καζάτκινα με 6-2, 6-3, ενώ η Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσιά επικράτησε της Αμερικανίδας Κόκο Γκοφ με 6-4, 6-3.
H Σάκκαρη, που δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά, παραμένει στο νούμερο 5 στη λίστα της WTA. Μετά τον αγώνα, αφιέρωσε τη νίκη στη γιαγιά της, που ταξίδεψε στις ΗΠΑ ειδικά για να καμαρώσει την εγγονή της στη διοργάνωση, δίπλα στους γονείς της Μαρίας.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter