Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης

O γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος δύο μήνες μετά την άσκηση δίωξης εις βάρος του για μία κατηγορία βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού μετά από ισάριθμες καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του. H μία από τις δύο απόπειρες βιασμού ήταν αυτή που είχε καταγγείλει στο Documento η ηθοποιός Α.Γ. και φέρεται να έγινε το καλοκαίρι του 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις ηθοποιοί που οι καταγγελίες τους αποτέλεσαν το υλικό για τη δικογραφία που σχηματίστηκε στην Εισαγγελία σε βάρος του ηθοποιού, προσέφυγαν αρχικά στο Πειθαρχικό Όργανο του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών όπου αναφέρθηκαν σε όσα υποστηρίζουν ότι υπέστησαν από τον ελεγχόμενο συνάδελφο τους.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που μέσω της απόφασής τους οδηγούν τον ηθοποιό στη φυλακή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ηθοποιός πιθανότατα θα οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης, λόγω της φύσης των αδικημάτων του.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό – Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: «Με έπιασε από το σβέρκο, μου φώναζε πάρτον στο στόμα»

Εισαγγελέας καλεί Φιλιππίδη – Ο βιασμός και οι δύο απόπειρες που είχε αποκαλύψει το Documento

«Άρχισα να ουρλιάζω. “Μη φωνάζεις τζάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο”»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter