Προφυλακίστηκαν οι δύο νεαροί για τη δολοφονία της φοιτήτριας – Οργισμένοι κάτοικοι πήγαν να τους λιντσάρουν (Photos)

Προφυλακίστηκαν οι δύο νεαροί για τη δολοφονία της φοιτήτριας – Οργισμένοι κάτοικοι πήγαν να τους λιντσάρουν (Photos)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής ανακτρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος από την Αλβανία και ο 21χρονος Ροδίτης κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό από κοινού.

Πήγαν να τους λιντσάρουν

Έξω από το δικαστικό μέγαρο Ρόδου συγκεντρώθηκε από το πρωί πλήθος κόσμου φωνάζοντας συνθήματα κατά τον δύο κατηγορούμενων για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Μάλιστα προκλήθηκαν μικροεπεισόδια τα οποία αποφεύχθηκαν εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών πέριξ και εντός του κτιρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ροδιακή», αν και οι χώροι των δικαστηρίων θύμιζαν «αστακό» από την έντονη αστυνομική παρουσία, μια ομάδα συγκεντρωμένων που βρίσκονταν έξω από το μέγαρο κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό και προσπάθησε να κατευθυνθεί προς το γραφείο της Ανακρίτριας Ρόδου, χρησιμοποιώντας παράλληλα υβριστικά συνθήματα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες οι εξελίξεις στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο – Νέα στοιχεία – Απολογούνται οι κατηγορούμενοι

Οι αρμόδιες αρχές είχαν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν ακραίες ή έκνομες ενέργειες.

Το Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου έχει κλείσει τις πόρτες του από τις 3 το μεσημέρι.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η “Ροδιακή” από τους χώρους εντός και εκτός του Δικαστικού Μεγάρου:








Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter