Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, που κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, στη Βούλα, τον περασμένο Οκτώβριο.

Η ανακρίτρια δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του 31χρονου ο οποίος συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση και ισχυρίζεται πως είναι αθώος και πως δεν γνώριζε τον επιχειρηματία. 

Όπως είπε ενώπιον της ανακρίτριας δεν είναι εκείνος που εμφανίζεται στο βίντεο – ντοκουμέντο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ από την στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή διότι δεν έχει τον ίδιο σωματότυπο με τον άνθρωπο που εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο. 

Παράλληλα, η ανακρίτρια τον ρώτησε γιατί μέσα στον Οκτώβρη και λίγες μόνο ημέρες πριν τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, άλλαξε τρία αυτοκίνητα, τα οποία και έχουν πιαστεί από τις κάμερες ασφαλείας να κινούνται έξω από το σπίτι του επιχειρηματία, εκείνος απάντησε πως το πρώτο αυτοκίνητο αυτοκίνητο ήταν μικρό και δεν τους χωρούσε, το δεύτερο του το σπάσανε και το τρίτο είναι στο όνομά του. 

Επίσης, ερωτηθείς για ποιο λόγο έρχεται συνέχεια στη Ελλάδα, ο 31χρονος υποστήριξε πως του αρέσει πολύ η χώρα και θέλει να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του. Ήδη μάλιστα διαθέτει δύο επιχειρήσεις στον Καναδά η μία εκ των οποίων με τατουάζ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα ο δικηγόρος του Αποστόλης Λύτρας, ανακοίνωσε πως δεν θα εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο, χωρίς να θελήσει να διευκρινίσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του.

Τον κατηγορούμενο εκπροσωπεί πλέον ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε: 

«Εμείς αναλάβαμε την υπεράσπισή του χθες βράδυ. Δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για την αξιολόγηση του υλικού μιας ογκωδέστατης δικογραφίας. Ο κατηγορούμενος απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις, αρνείται την κατηγορία κι επιφυλασσόμαστε αφού ολοκληρώσουμε τη μελέτη όλων των εγγράφων της δικογραφίας να υποβάλλουμε λεπτομερέστατο υπόμνημα στην ανακρίτρια.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter