Προφυλακίστηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος

Προφυλακίστηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία στην 14η ανακρίτρια ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο Γ. Γιαννόπουλος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015 ηλικίας τότε από 5 έως 13 ετών. Ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας όπου έκανε διακοπές.

Υπενθυμίζεται πως στις 17 Ιουνίου ο Γ. Γιαννόπουλος θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη.
Πρωτόδικα ο 69χρονος σήμερα κατηγορούμενος καταδικάστηκε το 2019, σε 12 χρόνια κάθειρξη για αποπλάνηση ανηλίκου.
Συγκεκριμένα, η πρωτοβάθμια δίκη ενώπιον του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών διεξήχθη τον Απρίλιο του 2019 και ο κατηγορούμενος κρίθηκε κατά πλειοψηφία 5-2 ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, σύμφωνα με το αρ. 339 του Π.Κ. και του επεβλήθη, ποινή κάθειρξης 12 ετών, χωρίς ελαφρυντικά.

Ο 69χρονος, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο πλησιέστερο στην κατοικία του Α.Τ. δύο φορές τον μήνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter