Πρόγνωση 7 ημερών ΕΜΥ: Πότε σταματούν βροχές και χιόνια και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Πρόγνωση 7 ημερών ΕΜΥ: Πότε σταματούν βροχές και χιόνια και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδας 3 έως 7 ήμερων εξέδωσε σήμερα Κυριακή η ΕΜΥ και ισχύει από την Τρίτη 26-02-2019 έως και το Σάββατο 02-03-2019. 

Τρίτη 26-02-2019 

Καιρός: αρχικά λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Από το απόγευμα τα φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές θα σταματήσουν αλλά στα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στα βορειοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. 

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, παγετός όμως θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

Τετάρτη 27-02-2019 

Καιρός: στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία της Κρήτης. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. 

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. 

Παγετός θα σημειωθεί τοπικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Πέμπτη 28-02-2019 

Καιρός: λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα νότια και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. 

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 6 και στα νοτιοανατολικά 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ιδία ένταση. 

Θερμοκρασία: σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

Παρασκευή 01-03-2019 

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: σε περαιτέρω άνοδο. 

Σάββατο 02-03-2019 

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από τα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. 

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. 

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter