Προγράμματα ΟΑΕΔ: Αναλγησία από την κυβέρνηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Γ’ κύκλου

Προγράμματα ΟΑΕΔ: Αναλγησία από την κυβέρνηση καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του Γ’ κύκλου

Καταγγελίες για συνεχόμενες και παρατεταμένες παρατάσεις στα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ κάνουν οι εργαζόμενοι του Γ κύκλου σε προσφυγικές δομές, με αιχμές προς τα εμπλεκόμενα υπουργεία αλλά και τον ΟΑΕΔ που αφήνει εκτός εργασίας το μισό – όπως σημειώνουν – έμπειρο προσωπικό.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη για την αδικία που, όπως αναφέρουν, έχουν υποστεί οι οποίοι δεν δικαιούνται ούτε ταμείο ανεργίας μετά τις αλλεπάλληλες παύσεις ανάμεσα στις παρατάσεις τους.

Η παράταση που είχε αναγγελθεί τον Απρίλιο και το ευρωπαϊκό κονδύλι υπολογίστηκε για όλους τους εργαζόμενους «είναι αδιανόητο να καταλήγει σε ΦΕΚ τον Οκτώβριο το οποίο να υπογραμμίζει για τις ανοιχτές δομές μόνο» σημειώνουν και καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αναλγησία γιατί όπως αναφέρουν στήριξαν τους ευάλωτους χώρους και εν μέσω πανδημίας με προβλήματα και ελλείψεις.

Ταυτόχρονα καλούν τους συναρμόδιους φορείς να διορθώσουν την αδικία που βιώνουν γιατί όπως λένε δεν αρνήθηκαν τις υπηρεσίες τους οπότε κι αν αυτό ζητήθηκε και ζητούν να επανατοποθετηθούν σε δομές ή φορείς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter