Προγραμματίστε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας στην «αρχόντισσα των Κυκλάδων»

Προγραμματίστε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας στην «αρχόντισσα των Κυκλάδων»

Εάν θέλετε να συνδυάσετε μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας με τη διαμονή σας στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, τότε μη χάνετε χρόνο. Η «αρχόντισσα των Κυκλάδων» και το Grace Mykonos σας περιμένουν για να σας προσφέρουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία που έχετε βιώσει.

Είτε ο γάμος των ονείρων σας είναι μια ρομαντική απόδραση για δύο με θέα τα κυκλαδίτικα νησιά και τον ελληνικό ήλιο, είτε μια αξέχαστη γαμήλια δεξίωση με τους φίλους και την οικογένειά σας, ο γάμος σας στο ξενοδοχείο Grace θα είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Έχοντας την εμπειρία και το know how, το επαγγελματικό προσωπικό του ξενοδοχείου θα είναι συνέχεια δίπλα σας για να σας βοηθήσει, να σας συμβουλεύσει και να οργανώσει μία εμπειρία που θα είναι κομμένη και ραμμένη στα δικά σας θέλω.

Αν πάλι είναι πολύ νωρίς για… παντρειές αλλά σχεδιάζετε να κάνετε πρόταση γάμου, ένας εμπνευσμένος και εντυπωσιακός χώρος για τέτοια ξεχωριστά γεγονότα σας περιμένει στο Grace Mykonos.

Και αν πάλι απλώς θέλετε να σχεδιάσετε μία ξεχωριστή εκδήλωση για προσωπικό ή επαγγελματικό λόγο και πάλι το Grace Mykonos σας περιμένει με μία ποικιλία εξατομικευμένων προτάσεων από πάρτι δίπλα στην πισίνα, μέχρι δείπνο με φόντο τον βραδινό ουρανό του Αιγαίου.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα mail στο res.mykonos@gracehotels.com και όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αφήσετε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού του ξενοδοχείου Grace.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter