Πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Φυλάκιση τεσσάρων ετών

Πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Φυλάκιση τεσσάρων ετών

Ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή, επιβλήθηκε στον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για την μία από τις τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών που κατηγορείτο.

Παράλληλα, του αναγνωρίστηκαν και τα δύο ελαφρυντικά που αιτήθηκαν οι δικηγόροι του: του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Η αναστολή του χορηγήθηκε με την επιβολή του περιοριστικού όρου της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ωστόσο ο καταδικασμένος πλέον, θα επιστρέψει στη φυλακή καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης 5 ετών που του έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου στον Ωρωπό την περίοδο 2011-2013.

Το δικαστήριο απάλλαξε τον Γιώργο Γιαννόπουλο από τις άλλες τρεις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπιζε, καθώς έκρινε πως στις συγκεκριμένες έχει τελεστεί αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα που έχει πλέον παραγραφεί. Όπως είπε ο πρόεδρος της έδρας «Δεν είχαν διάρκεια και ένταση οι πράξεις. Έγιναν πάνω από τα ρούχα και ήταν στιγμιαίες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter