Πρώην υπαρχηγός Πυροσβεστικής: Ο εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε εκ των υστέρων

Πρώην υπαρχηγός Πυροσβεστικής: Ο εμπρηστικός μηχανισμός τοποθετήθηκε εκ των υστέρων

Σοβαρά ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν άμεσα εγείρει η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγου ε.α. Ανδριανού Γκουρμπάτση.

Ο πρώην υπαρχηγός σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα από το Πρώτο Θέμα σχετικά με τον φερόμενο ως εντοπισμένο εμπρηστικό μηχανισμό, εκφράζει αμφιβολίες. Όπως αναφέρει και με βάση την εμπειρία του ο μηχανισμός τοποθετήθηκε εκ των υστέρων, καθώς δεν φέρει ίχνη έντονης θερμικής βλάβης.

Τα όσα αναφέρει ο πρώην υπαρχηγός της ΝΔ και μέχρι πρότινος στέλεχος της ΝΔ εγείρουν πολλά ερωτήματα τα οποία και θα πρέπει η κυβέρνηση να απαντήσει. Τις τελευταίες ώρες διαρρέεται έντονα σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ το σενάριο του οργανωμένο εμπρηστικού σχεδίου. Όπως είχε γίνει και το 2007 με την τότε κυβέρνηση Καραμανλή και την θεωρία της «ασύμμετρης απειλής». Ωστόσο η αναφορά του αντιστράτηγου της Πυροσβεστικής εγείρει σοβαρά ζητήματα. Εάν όντως τοποθετήθηκε εκ των υστέρων ο εμπρηστικός μηχανισμός, ποιοι τον τοποθέτησαν εκεί και με ποιο σκοπό;

Δείτε το tweet του κ. Γκουρμπάτση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter