Προϊόν μοντάζ η συνομιλία για το ναρκόπλοιο που έκαναν σημαία οι άνθρωποι του Μαρινάκη

Προϊόν μοντάζ η συνομιλία για το ναρκόπλοιο που έκαναν σημαία οι άνθρωποι του Μαρινάκη

Πανηγυρική δικαίωση για τον αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη αποτελούν όσα βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας και γκρεμίζουν ολοκληρωτικά τη ρητορική που ήθελε επιχειρηματικές και πολιτικές δυνάμεις της χώρας να προσπαθούν να παγιδεύσουν μέσω αυτού τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, εμπλέκοντάς τον στην υπόθεση του ναρκόπλοιου «Noor 1».

Η επιχειρηματολογία που είχε στηθεί, σύμφωνα με την οποία ο Παναγιώτης Χριστοφορίδης είχε προσπαθήσει να δωροδοκήσει και να εκφοβίσει τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη προκειμένου ο τελευταίος να εμπλέξει τον κ. Μαρινάκη στην υπόθεση της μεταφοράς τριών τόνων ηρωίνης, καταρρέει και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Και λέμε τρεις τόνους, γιατί μπορεί οι Αρχές να εντόπισαν μόνο 2,1 τόνους, γνωρίζουν όμως πως 900 κιλά ηρωίνη είχαν μεταφερθεί μέσω δικτύου στην Ευρώπη πριν από τον εντοπισμό του φορτίου.

Ισόβια κάθειρξη

Στα τέλη του 2016 δημοσιοποιείται μια σειρά συνομιλίες μεταξύ του βαρυποινίτη Μάκη Γιαννουσάκη και του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στις οποίες ο Γιαννουσάκης τοποθετούσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο κάδρο της υπόθεσης. Μάλιστα, τότε είχε ζητήσει να θεωρηθεί προστατευόμενος μάρτυρας εκτός φυλακής. 

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάκης Γιαννουσάκης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που μετέφερε με το πλοίο «Noor 1» τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει εξαρθρωθεί ποτέ από τις διωκτικές Αρχές στην Ευρώπη. 

To καλοκαίρι του 2017 ο εκδότης του περιοδικού «Unfollow» και υπάλληλος στα μέσα ενημέρωσης που έχει στην ιδιοκτησία του ο κ. Μαρινάκης, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, ανεβάζει στην ιστοσελίδα του περιοδικού μια ηχητική συνομιλία, στην οποία ακούγονταν να συνομιλούν τόσο ο βαρυποινίτης Μάκης Γιαννουσάκης όσο και ο αξιωματικός Παναγιώτης Χριστοφορίδης. 

Πηγή: espressonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter