Προκαλεί η ΝΔ για την Εξεταστική – παρωδία: «Αποδείχτηκε ότι οι επισυνδέσεις ήταν νόμιμες»

Προκαλεί η ΝΔ για την Εξεταστική – παρωδία: «Αποδείχτηκε ότι οι επισυνδέσεις ήταν νόμιμες»

Μπορεί τόσο ο τέως όσο και ο νυν διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων και Θεμιστοκλής Δεμίρης, να κρύφτηκαν πίσω από το απόρρητο και να μην ψέλλισαν λέξη για τους λόγους που οδήγησαν στις παρακολουθήσεις των Ανδρουλάκη – Κουκάκη, όμως, κύκλοι της ΝΔ διαρρέουν ότι η πλειοψηφία συμπέρανε από την Εξεταστική – οπερέτα πως αποδείχτηκε ότι οι επισυνδέσεις ήταν νόμιμες.

Την ώρα που τα κόμματα της αντιπολίτευσης το ένα μετά το άλλο δημοσιεύουν τα πορίσματά τους για την Εξεταστική των υποκλοπών Μητσοτάκη, κύκλοι της συμπολίτευσης διαρρέουν πως η ΝΔ θα κινηθεί θεσμικά και δεν θα δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο του πορίσματός της.

Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δημοσιεύσουν τα πορίσματά τους (κάτι που αναμένεται να κάνουν), τότε και η ΝΔ θα διαρρεύσει τα βασικά σημεία του δικού της.

Επιπλέον, οι ίδιοι κύκλοι ισχυρίζονται ότι από τις εργασίες της Επιτροπής αφενός δεν προκύπτουν στοιχεία σύνδεσης του Δημοσίου με το Predator και αφετέρου αποδείχτηκε ότι όλες οι διαδικασίες για τις επισυνδέσεις ήταν νόμιμες.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς κατέληξαν σε αυτά τα συμπεράσματα οι κύκλοι της ΝΔ, αφού είτε οι κρίσιμοι μάρτυρες επικαλέστηκαν το απόρρητο είτε πρωταγωνιστές του σκανδάλου, όπως ο Γρηφόρης Δημητριάδης ή η Βασιλική Βλάχου, δεν κλήθηκαν καν ως μάρτυρες με ευθύνη της συμπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Πόρισμα Εξεταστικής: Κυβερνητική κωλοτούμπα δια στόματος Οικονόμου για την ‘κλειστή’ συνεδρίαση της Ολομέλειας

Πόρισμα Εξεταστικής: «Γαλάζιες» σκέψεις για ομερτά στην Ολομέλεια με κλειστή συνεδρίαση για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση

Σειρά του ΚΚΕ να διασύρει τη ΝΔ: Στη δημοσιότητα το… απόρρητο πόρισμα για την Εξεταστική

Σκάνδαλο υποκλοπών: Εξεταστική-οπερέτα μόλις… 17 ημερών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter