Προκαλεί κι άλλο ο Παπαδόπουλος για το ακαταδίωκτο στη δοτή επιτροπή: «Είθισται να λειτουργεί έτσι…»

Προκαλεί κι άλλο ο Παπαδόπουλος για το ακαταδίωκτο στη δοτή επιτροπή: «Είθισται να λειτουργεί έτσι…»

«Είθισται να λειτουργεί έτσι για να θωρακιστεί η ανεξαρτησία της επιτροπής», ήταν η απάντηση του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, για το ακαταδίωκτο που θεσπίζει η κυβέρνηση στη δοτή επιτροπή εμπειρογνωμόνων που θα «διερευνήσει» τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μετά την παρουσίαση της προκλητικής τροπολογίας από τον υφυπουργό που έδινε… παραγγέλματα για να σταματήσει ο σταθμάρχης να δίνει ευθείες απαντήσεις στα δημοσιογραφικά ερωτήματα για το δήθεν σύστημα τηλεδιοίκησης της Λάρισας, ο αν. τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, επανέλαβε το ερώτημα που διατύπωσε και ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το ακαταδίωκτο σας το ζήτησαν οι εμπειρογνώμονες ή είναι δική σας πρωτοβουλία, όπως έγινε με τους τραπεζίτες;» ρώτησε τον κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος με ατόφια άγνοια κινδύνου αντέτεινε αρχικά πως «δεν ξέρω αν το ζήτησαν» και πρόσθεσε: «Είθισται να λειτουργεί έτσι για να θωρακιστεί η ανεξαρτησία της επιτροπής».

Αξίζει να προστεθεί πως εντύπωση προκάλεσε ότι μόνο η αξιωματική αντιπολίτευση έθιξε το συγκεκριμένο θέμα μετά την παρουσίαση της σχετικής τροπολογίας από τον υφυπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Νομοθετούν ακαταδίωκτο και για τα μέλη της επιτροπής που σύστησαν για την τραγωδία στα Τέμπη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter