Προκαταρκτική έρευνα για τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. με τις χυδαίες και προκλητικές αναρτήσεις στο facebook

Προκαταρκτική έρευνα για τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. με τις χυδαίες και προκλητικές αναρτήσεις στο facebook

Προκαταρκτική Έρευνα διατάχθηκε αναφορικά με τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος προκάλεσε σάλο με τις προκλητικές και χυδαίες του αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, Υπαστυνόμο Α στο βαθμό ο οποίος υπηρετεί στη βόρεια Ελλάδα και ο οποίος, όπως είχε μεταδώσει το documentonews.gr, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο χυδαιότητας μέσω του facebook.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Ηλιόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας», ενώ απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε ότι «τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου» και ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι «το Κράτος», ενώ παράλληλα έβριζε χυδαία και τον Αλέξη Τσίπρα.

Tώρα ο συγκεκριμένος αξιωματικός ο οποίος μάλιστα δηλώνει και μέλος της ΝΔ καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα όσα υβριστικά και απειλητικά έγραψε στο facebook, ενώ σε περίπτωση που προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία η προκαταρκτική έρευνα ίσως οδηγήσει σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) σε βάρος του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter